Elon Musk çalışanlarına resti çekti! 'Ya dönün ya da istifa edin!'

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, uzaktan çalışan Tesla çalışanlarını eleştirdi. Şirketin yönetici kadrosuna e-posta gönderen Musk, şirkete dönmeyen çalışanlardan istifa etmesini istedi.

Elon Musk çalışanlarına resti çekti! 'Ya dönün ya da istifa edin!'

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, uzaktan çalışan ve şirkete dönmek istemeyen Tesla çalışanlarına açtı ağzını yumdu gözünü. Musk, Tesla'nın yönetici kadrosuna e-posta göndererek, dönmek istemeyen çalışanların istifa etmesi talebinde bulundu.

CNN International'ın haberine göre; Musk'ın Tesla'nın yönetici kadrosuna gönderdiği sızdırılmış e-postalarda açıklanan politika, ilk olarak elektrikli araç haber sitesi Electrek tarafından bildirildi.

Musk'ın e-postada, "Uzaktan çalışmak isteyen herkes ofise haftada belirli sürelerde gelmeli ya da Tesla'dan ayrılmalı. Bu fabrika işçilerinden istediğimizden daha az bir süre." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Elon Musk, herhangi bir politikadan muafiyet talebini kişisel olarak gözden geçireceğini, ancak çoğunlukla "Eğer gelmezseniz istifa ettiğinizi varsayacağız" ifadelerine yer verdi.

Üst düzey yöneticilerin ofiste görülmesinin özellikle önemli olduğunu söyleyen Musk "Tesla, dünyadaki herhangi bir şirketin en heyecan verici ve anlamlı ürünlerini üretti ve bu telefondan olacak iş değil" diye de ekledi.

Tüm Trend haberleri için tıklayın