'Arif Şentürk öldü' diyerek büyük gaf yapmıştı... Kenan İmirzalıoğlu özür diledi

ATV'de ekrana getirilen Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmada Arif Şentürk hakkında 'Yıllar önce rahmetli oldu' gafıyla gündem oldu. Etiler'de görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, konuya ilişkin açıklamada bulundu. İmirzalıoğlu, Şentürk'ü arayarak özür dilediğini söyledi.

'Arif Şentürk öldü' diyerek büyük gaf yapmıştı... Kenan İmirzalıoğlu özür diledi

Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında türkücü Arif Şentürk hakkında yaptığı "Yıllar önce rahmetli oldu" gafıyla ilgili konuştu.

Açıklamada bulunan Kenan İmirzalıoğlu, şunları söyledi: "Kendisini arayarak özür diledim. Sanırım Kamil Sönmez ile karıştırdım. Ben 2 sanatçımızı da TRT'den hatırlarım. Kendisini aradım ve özür diledim o da kabul etti"

Şentürk de konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: "Sabaha kadar telefonunun susmadı. Akşam böyle uzanmıştım, izlerim Kim Milyoner Olmak İster'i. Benim türkümün sözleri yazıldığını görünce heyecanlandım bakalım bilebilecek mi soruyu diye. Bekledim, çocuk bilemedi.

Kenan 'Rahmetli sanatçı' deyince ben çok kötü oldum. En son dün Kenan aradı beni, özür diledi. 'Bana getirilen metin buydu. Sana karşı mahcup oldum' dedi."

Tüm Trend haberleri için tıklayın