Zahide öldü Meryem döndü! Türkü Turan ‘Seni Çok Bekledim'in kadrosuna yeniden dahil oldu!

Dev oyuncu kadrosu ile sezona bomba gibi giriş yapan Seni Çok Bekledim dizisi, ilk 4 bölüm yayınlanmasına rağmen şimdiden kendi izleyici kitlesini oluşturdu. Cuma akşamları yayınlanan dizide beklenmedik bir olay yaşandı. Dizide Zahide karakterini canlandıran Türkü Turan, rol gereği öldü ve projeden ayrıldı. Bir süre sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Turan, yeni bir karakter ile Seni Çok Bekledim'e geri dönecek.

Zahide öldü Meryem döndü! Türkü Turan ‘Seni Çok Bekledim'in kadrosuna yeniden dahil oldu!

Star TV'nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, Cuma günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi, son bölümü ile yürekleri ağızlara getirmişti. Dizinin Cuma akşamı ekrana gelen bölümünde Türkü Turan'ın hayat verdiği 'Zahide' karakteri, geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetmişti. Senaryo gereği canlandırdığı 'Zahide'nin ölmesiyle 'Bahçıvan Hasan'ın kardeşi 'Meryem' olarak diziye geri dönen Türkü Turan, büyük merak uyandırdı.

Meryem karakteri ile diziye tekrar döneceğini duyuran Türkü Turan, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. 'Meryem'in gelişini sosyal medya hesabından duyuran Türkü Turan, paylaştığı fotoğrafın altına "Meryem is loading" yazarak yeni karakteri ile ilgili ipucu verdi.

Diziye 4'ncü bölümden itibaren dahil olan Meryem, Zahide'nin tam zıddı karakterde biridir. Hayata boş vermiş bir hali vardır. Sözünü kimseden sakınmayan, hiç kimseye eyvallahı olmayan, hafif agresif bir karakter olan 'Meryem', seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın