Sefirin Kızı 45. bölümde neler olacak? Sefirin Kızı 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Seferin Kızı dizisi heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam ediyor. Büyük heyecanla izlenen Seferin Kızı 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Seferin Kızı 45. yeni bölüm fragmanı ile şimdiden büyük ilgi gördü.

Sefirin Kızı 45. bölümde neler olacak" Sefirin Kızı 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Seferin Kızı 45. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Seferin Kızı 45. bölümünde Mavi, Sancar'la olan evliliğinin keyfini süremeden eski eşi Sedat üzerine kabus gibi çöker. Aşk, gerilim ve tutku dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen Seferin Kızı 45. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

SEFİRİN KIZI 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEFİRİN KIZI DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mavi, Sancar'la olan evliliğinin keyfini süremeden eski eşi Sedat üzerine kabus gibi çöker. Geçmişin yaralarından kurtulmaya çalıştıkça daha beter içine çekilen Mavi, bir yandan Sancar'a duyduğu güveni de sorgulamaya başlar.

Sancar kendini dönüp dönüp aynı soruların ve şüphelerin içinde çırpınırken bulur. Bir yandan Mavi'yi korumaya çalışan yüreği bu yangından sağ kurtulabilecek kadar güçlü olsa da aklıyla mücadelesi devam eder.

Yahya ve Dudu'nun düğün hazırlıkları son sürat devam ederken Yahya kafasındaki soru işaretlerinin peşine düşer. Diğer tarafta Elvan, anası bildiği Halise ile hiç beklemediği bir konuşma yapar. Yapayalnız olduğunu hissettiği anda ona elini uzatan Bora'nın elini tutma konusunda ise kararsızdır.

Güven, Melek'i almak için Sancar'dan yediği son golün üzerine kendine yeni oyun arkadaşları bulur. Bu kez çok daha tehlikeli ve kontrol edilmesi imkansız bir oyunun içine girmektedir.

Yahya ve Dudu için büyük gün gelip çattığında herkesi birbirinden ilginç sürprizler beklemektedir. Efeoğlu ailesi için unutulmaz bir düğün günü olacaktır.

SEFİRİN KIZI DİZİ KONUSU

Yaktığı kulübeyi Melek için yerine koymaya çalışan Sancar için hayatın bambaşka planları vardır. Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde karşısına çıkan gizemli bir kadın, Sancar'ın yaşamını sonsuza dek değiştirecektir.

Sancar, peşine takıldığı gizemi çözmeye çalışırken bir yandan da bilinmezliklerle dolu bu kadını kendisine rağmen korumaya uğraşır.

Yapım: NGM ve O3 Medya

Yönetmen: Emre Kabakuşak

Senaryo: Eylem Canpolat - Ozan Aksungur - Defne Gürsoy - Oğuz Ayaz - Gamze Arslan Çelik - Ozanser Uğurlu

Oyuncu Kadrosu:

Sancar Efeoğlu: Engin Akyürek

Mavi: Tuba Büyüküstün

Bora: Ferit Aktuğ

Yahya: Doğukan Polat

Elvan: Hivda Zizan Alp

Refika: Özlem Çakar Yalçınkaya

Güven: Erdal Küçükkömürcü

Halise: Gonca Cilasun

Müge: Esra Kızıldoğan

Zehra: Cemre Öktem

Kavruk Ömer: Edip Tepeli

Melek: Beren Gençalp

Kahraman: Bülent Şakrak

Ceylan: Gözde Çığacı

Dudu: İlayda Ildır

Necdet: Sami Aksu

Gülsiye: Yağmur Başkurt

  • Sefirin Kızı
  • Sefirin Kızı 45. bölüm
  • Sefirin Kızı 45. bölüm fragmanı
  • Sefirin Kızı 45. yeni bölüm
  • Sefirin Kızı son bölüm
  • Sefirin Kızı oyuncuları
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın