Maraşlı dizisinde dikkat çeken çekim hatası! İzleyicinin gözünden kaçmadı

ATV'nin sevilen dizisi Maraşlı, Pazartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrolü üstlendiği dizide ikilin uyumlu performansı da çok beğeniliyor. Ancak Maraşlı dizisinin aksiyon dolu 5. Bölümünde bir hata yapıldı ve bu izleyicilerin gözünden kaçmadı. Sosyal medya da çok konuşulan hatada sahneler bariz bir şekilde karışıyor.

Maraşlı dizisinde dikkat çeken çekim hatası! İzleyicinin gözünden kaçmadı

Geçtiğimiz Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanan Maraşlı dizisinde yine heyecan doruktaydı. 1 Ocak'ta ilk bölümü yayınlanan dizi bu sezona damgasını vurdu. Eski bir asker olan Maraşlıi2nın doğal halleri ve Mahur'un dillere destan güzelliği ile devam eden dizi kemik bir izleyici kitlesine ulaştı bile. Ancak geçtiğimiz bölümde bir hata vardı. Fark ettikleri hatayı sosyal medyada dillendiren izleyiciler de bu sahne geçişinde bir hata olduğuna hem fikir. İşte sahnelerin karışmasından kaynaklandığı düşünülen o hata.

Maraşlı'nın 5. Bölümü yine soluksuz izlendi. 5. Bölümde Mahur, Maraşlı'yla birlikte Kemal'in sergisine gittiğinde bir sanatseverle tanıştı. Öte yandan Savaş'ın Mahur'u tehdidi, Mahur'un annesiyle ilgili öğrendikleri de heyecanın dozunu artırdı. İzleyiciler Maraşlı'nın taksinin peşinden koştuğu sahnede bir tuhaflık olduğunu fark etti.

Maraşlı taksiye yetişmeye çalışırken telefonu çaldı ve Maraşlı Mahur ile konuşmaya başladı. Ancak bir başka sahnede ise Maraşlı'nın taksinin peşinden koşarken Nevzat'ı arayıp ilk onunla konuştuğu görülüyor. Sosyal medya kullanıcıları iki sahnenin sıralamasında hata olduğunu düşünüyor. Dizinin hayranları da bu hatada hemfikir.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın