Google'ın akıllı saatinin pil kapasitesi ortaya çıktı! Ne zaman tanıtılacak?

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın uzun süredir merakla beklenen akıllı saat modeli Pixel Watch'un pil kapasitesi ortaya çıktı. İddialar, Google Pixel Watch'un 300 mAh kapasitesinde bir bataryayla geleceğine işaret etti.

Google'ın akıllı saatinin pil kapasitesi ortaya çıktı! Ne zaman tanıtılacak"

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Google'ın uzun süredir merakla beklenen akıllı saati 'Pixel Watch'un pil kapasitesi ortaya çıktı. İddialar, bu yılın Mayıs ayında gerçekleştirilecek '2022 Google I/O Geliştirici Konferansı'nda tanıtılacağı düşünülen saatin 300 mAh kapasitesinde bir bataryayla geleceğine işaret etti. Bununla birlikte; cihazın, Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen bir çip kullanacağı ve kutusundan "WearOS 3.1" işletim sistemiyle çıkacağı dile getirildi.

Şirket ayrıca, üç farklı akıllı saat modeli için Bluetooth sertifikası aldı. Bu nedenle, Pixel Watch'un hücresel bağlantı desteği de sunacağı tahmin edildi.

GOOGLE PIXEL WATCH'UN PROTOTİPİ, ABD'DEKİ BİR RESTORANDA UNUTULMUŞTU

Diğer yandan; Google Pixel Watch'un prototipi, kısa bir süre önce ABD'deki bir restoranda unutulmuştu. Akıllı saati bulan kişi, merakla beklenen cihazın ilk görüntülerini 'Android Central' isimli haber sitesine göndermişti. Görüntüler, Pixel Watch'un oldukça ince çerçevelere sahip dairesel bir kadrana sahip olacağı yönündeki iddiaları doğrulamıştı. Benzer bir senaryoyu, Apple da 2010 yılında yaşamıştı. 12 yıl önce Apple yazılım mühendisi Gray Powell, iPhone 4'ün prototipini Kaliforniya'daki bir barda unutmuştu. Daha sonra, yeni iPhone'un ilk görüntüleri çevrim içi platformlarda sızdırılmıştı.

Google'ın akıllı saatinin prototipi, restoranda unutuldu! İşte ilk fotoğraflar...

  • google
  • akıllı saat
  • pixel watch
  • google pixel watch
  • google akıllı saat
Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın