Acun Ilıcalı, yeni bir NFT projesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı

Acun Ilıcalı, Webrazzi Summit 2021 etkinliğinde Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal ile gerçekleştirdiği bir söyleşi sırasında yeni bir NFT projesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Söz konusu NFT projesinin küresel ölçekte olacağına işaret eden Ilıcalı, bu konuda sektörün öncülerinden biri olmak istediklerini dile getirdi.

Acun Ilıcalı, yeni bir NFT projesi üzerinde çalıştıklarını açıkladı

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Acun Ilıcalı, kısa bir süre önce katıldığı Webrazzi Summit 2021 etkinliğinde Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal'ın sorularını yanıtladı ve NFT pazarını hareketlendirecek yeni bir açıklama yaptı. Ünlü medya patronu, açıklamasında yeni bir NFT projesi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Söz konusu projenin küresel ölçekte olacağını belirten Ilıcalı, son dönemlerde NFT dünyasıyla yakınlaştıklarını ve bu alanda sektör öncülerinden biri olmak istediklerini dile getirdi.

Projeyle ilgili ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunmayan Ilıcalı, dünyaya mümkün olduğu kadar çok açılarak Türkiye'nin gücünü dünyada hissettirmeyi hedeflediğini de sözlerine ekledi.

ILICALI, DİJİTAL MEDYA SEKTÖRÜNE YÖNELİK SON ADIMINI EXXEN İLE ATMIŞTI

Diğer yandan; Acun Ilıcalı, dijital medya sektörüne yönelik son adımını çevrim içi içerik platformu Exxen ile atmıştı. Dizi, film, belgesel ve spor karşılaşması gibi birçok türde içeriği bünyesinde barındıran platform, 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlamıştı. Platformun, güncel olarak bir buçuk milyona yakın kullanıcısı olduğu biliniyordu.

  • acun ılıcalı
  • acun ılıcalı nft
  • acun ılıcalı nft projesi
  • exxen
  • webrazzi summit 2021
Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın