Ve kılıçlar çekildi! Ergin Ataman'ı çılgına çevirecek sözler: 'Antrenmanlardan kaçıp Çeşme'ye...'

Ergin Ataman'ın eski yıldızı Micov dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli koçla Galatasaray'da EuroCup şampiyonluğu yaşayan emekli yıldız, Ergin Ataman'ın antrenmanlara katılmadığını ve maçların ardından Çeşme'ye gittiğini iddia etti. İşte olay olan o sözlerin devamı...

Ve kılıçlar çekildi! Ergin Ataman'ı çılgına çevirecek sözler: 'Antrenmanlardan kaçıp Çeşme'ye...'

aksam.com.tr

12 Dev Adamla ile EuroBasket 2022'ye hazırlanan Ergin Ataman'a eski yıldızı Vladimir Micov tarafından dikkat çeken ithamlarda bulunuldu. 2016 yılında tecrübeli koç ile EuroCup zaferi de yaşayan emekli basketbolcu katıldığı bir yayında Galatasaray dönemini anlattı.

ESKİ YILDIZI ERGİN ATAMAN'I BOMBALADI

Basketbol kariyerine geçtiğimiz günlerde sonlandıran Vladimir Micov, Galatasaray forması giydiği dönemde beraber çalıştığı Ergin Ataman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aksam.com.tr'nin Jao Mile'nin podcast programından aktardığı röportajda; Vladimir Micov, Ergin Ataman hakkında konuşurken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sırp basketbolcu yaptığı açıklamada Ergin Ataman'ın Çeşme'yi çok sevdiğini ifade ederken antrenmanları genellikle asistanına bıraktığını ifade etti.

"ERGİN ATAMAN ORTADAN KAYBOLURDU"

Vladimir Micov, Ergin Ataman hakkında konuşurken, "Cumartesi günü bir maçımızın olduğunu düşünelim. Ergin Ataman Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ortadan kaybolurdu. Antrenmanlara asistanı hallederdi. O genellikle telefondadır ve taraftarlara da tartışmayı sevdiği için mesaj gönderir." dedi.

"EUROLEAGUE MAÇINDAN SONRA ÇEŞME'YE GİDERDİ"

Emekli Sırp yıldız bu açıklamalarının devamında sözlerine, "Ergin Ataman sadece antrenmanın sonunda gelir ve veda ederdi. EuroLeague maçından sonraki gün de tekrar yola çıkar ve denize giderdi. Ataman, Çeşme'ye gitmeyi çok seviyor. Çoğu zaman asistanını idmanda bırakırdı." şeklinde devam etti.

ERGİN ATAMAN'LA EUROCUP'I KAZANDI

Basketbol kariyerine Buducnost VOLI formasıyla son noktayı koyanVladimir Micov, 2014-17 arasında Ergin Ataman'ın başantrenör olduğu Galatasaray'da forma giymişti. Micov, Ergin Ataman yönetimindeki Galatasaray ile 2016'da EuroCup şampiyonluğu yaşamıştı.

aksam.com.tr

Tüm Sporplus haberleri için tıklayın