ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Ozan Kabak transferinde mutlu son! 3 yıllık sözleşme hayırlı uğurlu olsun...

Ozan Kabak geri dönüyor. Milli stoper, sezon sonunda Hoffenheim'a veda edecek. Ozan Kabak'ın yeni adresini ise resmen duyurdular. İşte detaylar...

15 Mart 2024 Cuma 20:45 | Son Güncelleme:
Ve Ozan Kabak transferinde mutlu son! 3 yıllık sözleşme hayırlı uğurlu olsun...

Galatasaray altyapısından yetişen ve Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynayan Ozan Kabak, Bundesliga'da sezonu Hoffenheim'da sürdürüyor. 23 yaşındaki milli futbolcu cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Ozan Kabak, sezon sonunda İngiltere'ye geri dönmeye hazırlanıyor.

OZAN KABAK TRANSFERİNİ DUYURDULAR

2022 yazında Hoffeinheim'a imza atan Ozan Kabak, burada dikkat çeken bir performans sergiledi. 23 yaşındaki milli stoperin yakaladığı form durumu, İngiltere'de birden fazla kulübün dikkatini çekti. Gelen bilgilere göre yaz transfer döneminde Ozan Kabak, yeniden Ada'ya geri dönecek. İngiltere cephesinden çeşitli takımlarla görüşen milli stoperin, 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

OZAN DA SICAK BAKIYOR

Daha önce İngiltere'de Liverpool ve Norwich formaları giyen Ozan Kabak, yeniden İngiltere'ye dönme fikrine sıcak bakıyor. Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan Ozan, Hoffeheim formasıyla bugüne kadar toplamda 55 maçta boy gösterdi. Bu maçlarda 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr