ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Enes Ünal resmen geri dönüyor! Kararını hocası açıkladı

Milli forvet Enes Ünal, geri dönmeye hazırlanıyor. Premier Lig'de Bournemouth forması giyen yıldız futbolcu için önemli bir gelişme yaşandı. İşte Enes Ünal cephesinde yaşanan o gelişme...

21 Mart 2024 Perşembe 00:40 | Son Güncelleme:
Enes Ünal resmen geri dönüyor! Kararını hocası açıkladı

Uzun yıllardır ülkemizi yurt dışında temsil eden Enes Ünal, son olarak ara transfer döneminde kiralık olarak Premier Lig ekibi Bournemouth'a imza atmıştı. Bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan milli futbolcu, tedavi sürecinin ardından yavaş yavaş form tuttu. Öte yandan Enes Ünal cephesinde sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

ENES ÜNAL GERİ DÖNÜYOR!

A Milli Takım'ın başarılı teknik direktörü Vincenzo Montella, Enes Ünal için kararını verdi. 26 yaşındaki milli golcü, EURO 2024'te Ay-yıldızlılar'ın ileri uçtaki birinci tercihi olacak. Montella, onun durumunu yakından takip ediyor. Özellikle takımın santrfor bölgesindeki eksikliğine dikkat çeken İtalyan teknik adam, Enes Ünal'ın turnuvaya kadar maksimum seviyeye çıkmasını bekliyor.

BİRİNCİ TERCİH ENES OLACAK!

Birçok genç oyuncuyla EURO 2024'e katılacak olan A Milli Takım'ımız, bu turnuvada büyük işler başarmak istiyor. Özellikle savunma ve orta saha bölgesinde birçok yıldız futbolcumuzun yanı sıra forvet hattında ise önemli kozlarımızdan birisi Enes Ünal olacak. Vincenzo Montella, ilk 11'de birinci tercih olarak onu değerlendirecek.

Bu sezon şimdiye kadar Premier Lig'de 6 maçta süre alan Enes Ünal, yalnızca 98 dakika sahada kalabildi. Milli futbolcu bu süre zarfında 1 gol ve 1 asist üretmeyi başardı. Sakatlık sürecinin ardından günden güne ileriye giden Enes Ünal'ın Bournemouth'ta önümüzdeki dönemde daha fazla şans bulması bekleniyor.

www.aksam.com.tr