ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Kenan Yıldız transferi açıklandı! Dünya devi resmen gemileri yaktı

Kenan Yıldız transferi için Juventus cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. 18 yaşındaki milli futbolcuya dünya devi talip oldu. Kenan Yıldız'ın geleceği ise netlik kazanıyor. İşte detaylar...

22 Mart 2024 Cuma 20:52 | Son Güncelleme:
Kenan Yıldız transferi açıklandı! Dünya devi resmen gemileri yaktı

Serie A'da Juventus forması giyen Kenan Yıldız, her geçen gün değerine değer katıyor. 18 yaşındaki milli futbolcunun bu yükselişi, Avrupa'dan dev kulüplerin de iştahını kabartmıştı. Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, genç futbolcu için kararını resmen verdi. İşte Kenan Yıldız cephesinde yaşanan o gelişme...

KENAN YILDIZ İÇİN TRANSFER KARARI!

Juventus'ta piyasa değerini 10 milyon euro'dan 30 milyon euro'ya kadar çıkaran milli futbolcu için İngiliz devi Liverpool resmen harekete geçti. İngiltere'den gelen bilgilere göre Liverpool, gelecek yaz Kenan'ı renklerine bağlamak istiyor. Ancak İtalyanlar, Juventus'un Kenan Yıldız planını resmen duyurdu. İtalyan devi, milli futbolcunun maaşında ciddi bir artış yaparak onu takımda tutmak istiyor.

POGBA'NIN YERİNE GEÇECEK

Öte yandan Juventus, yeni sezonda Kenan Yıldız'a son olarak Paul Pogba'nın giydiği 10 numaralı formayı verecek. Juventus'un planına göre genç futbolcu, doping cezası sebebiyle 4 yıl futboldan men edilen Paul Pogba'nın 10 numaralı formasını giyecek.

Ancak Liverpool'un gelecek sezon için Kenan Yıldız transferinde tüm şartları zorlayacağı da gelen bilgiler arasında. Yaz transfer döneminde milli oyuncunun geleceği netlik kazanmış olacak.

www.aksam.com.tr