ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Elveda Ryan Kent! Fenerbahçe'de ayrılık resmen duyuruldu...

Ryan Kent transferi resmen açıklandı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunun yeni adresi belli oldu. İşte Ryan Kent transferinde yaşanan o gelişme...

23 Mart 2024 Cumartesi 22:55 | Son Güncelleme:
Elveda Ryan Kent! Fenerbahçe'de ayrılık resmen duyuruldu...

Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer hareketliliği de başladı. Sarı lacivertliler, özellikle sözleşmesi bitecek olan bazı dünya yıldızı futbolcularla temas halinde. Öte yandan takımdan ayrılacak isimler de netlik kazanıyor. O futbolculardan birisi Ryan Kent. Teknik direktör İsmail Kartal'ın gözüne girmeyi başaramayan İngiliz futbolcunun yeni adresi belli oldu.

RYAN KENT TRANSFERİNİ DUYURDULAR!

Fenerbahçe'nin İskoç ekibi Rangers'tan transfer ettiği Ryan Kent için Türkiye macerası kabus gibi geçti. Sarı lacivertlilerde beklediği kadar süre bulamayan 27 yaşındaki oyuncunun, Süper Lig lisansı da çıkarılmadı. Ryan Kent, yalnızca UEFA Konferans Ligi maçlarında süre alabildi. Bu karşılaşmalarda da sahada etkisiz bir görüntü çizen İngiliz oyuncunun bileti kesildi. Gelen bilgilere göre Ryan Kent'e İtalya Serie A'dan önemli talipler çıktı.

YENİ ADRESİ NETLİK KAZANDI

İtalyan kulüpleri, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılma kararı alan oyuncunun menajeriyle temas halinde. İtalya'dan gelen bilgilere göre özellikle Lazio'nun oyuncuya ciddi bir ilgisi bulunuyor. Kulübün, oyuncu cephesiyle büyük ölçüde anlaşma sağladığı da gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe yönetimi, Ryan Kent'in takımdan ayrılması konusunda kolaylık sağlayacak. Yaz transfer döneminde 27 yaşındaki futbolcunun Serie A'nın yolunu tutması bekleniyor.

Fenerbahçe formasıyla toplam 18 maçta süre alan Ryan Kent, yalnızca 1 gol ve 2 asist üretebildi.

www.aksam.com.tr