ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Avrupa'da 'Tutunamayanlar' listesine girdi! Bertuğ Yıldırım'ın resmen bileti kesildi...

Yaz transfer döneminde Hatayspor'dan toplamda 5.40 milyon euro karşılığında ayrılan ve Rennes'e imza atan Bertuğ Yıldırım, beklenen çıkışı yakalayamadı. Fransız ekibi ise gelecek transfer döneminde yeni gözdesini bulmuşken, Bertuğ Yıldırım ile yollarını ayırmanın eşiğinde.

5 Mart 2024 Salı 00:55 | Son Güncelleme:
Avrupa'da 'Tutunamayanlar' listesine girdi! Bertuğ Yıldırım'ın resmen bileti kesildi...

Milli yıldızımız Bertuğ Yıldırım, sezon başında Hatayspor'dan 5.40 milyon euro karşılığında ayrılarak, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'e transfer olmuştu. Büyük umutlarla kadroya katılan genç yıldız, beklentiyi karşılayamadı. Rennes'in ise umutları söndü ve alternatif araştırmalarına başladı.

BERTUĞ YILDIRIM TUTUNAMADI!

Rennes, yaz transfer döneminde 23 yaşındaki golcü Kevin Denkey'i kadrosuna katmak için harekete geçecek. Bu transferin 12 milyon euronun altında bitmesi beklenmezken, Rennes'in bütçesini zorlayacağı biliniyor. Fransız ekibi ise teknik direktörleri Julien Stephan'ın çok istediği oyuncu için Bertuğ Yıldırım'ı feda edecek. Rennes'in Kevin Denkey transferine bütçe ayırabilmek için beklentileri karşılayamayan Bertuğ Yıldırım ile yollarını ayırabilir.

"FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK"

Daha önce Hatayspor'dan Rennes'e transfer olma sürecinden bahseden Bertuğ Yıldırım, "Fenerbahçe ile görüşmelerimiz olmuştu. Hedefimin, Avrupa olduğunu söylemiştim." şeklinde konuşmuştu.

SEZON İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Fransa ekibiyle 22 maçta toplam 649 dakika süre alan milli forvet, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı