CHP'de art arda istifalar... AK Partili Turan: Tam bir acziyet örneği

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, 3 milletvekilinin CHP'den istifa etmelerini AK Parti'ye atfeden iddialara ilişkin, 'Tam bir acziyet örneği, Allah akıl fikir versin' ifadelerini kullandı.

CHP'de art arda istifalar... AK Partili Turan: Tam bir acziyet örneği

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in CHP'den istifa etmesini de değerlendirdi.

İstifaları AK Parti'ye atfedilmesini eleştiren Turan, "Allah akıl fikir versin" ifadelerini kullandı.

Turan'ın açıklamalarından öne çıkanlar,

İstifa eden milletvekillerini anlamak yerine "saray" diye itham edilen, millet evi diye düşündüğümüz, bu milletin oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanının çalışma ofisini atıfla yürütmeleri tam bir acziyet örneği.

İstifaların ardından bu saray sorunu demek, biz iktidarsız siyasetçileriz demektir. Kendi partimizi yönetemiyoruz, başkaları bizi yönetiyor demektir. Başınıza taş düşse saraydan biliyorsunuz, Allah akıl fikir versin diyorum. 3 milletvekilinin istifası saray yoluyla olmuşsa o zaman sormak istiyorum, 50 civarı taciz iddiasına CHP'liler yine saray operasyonu mu diyecekler?

Tüm Siyaset haberleri için tıklayın