Yıldızı sürekli parlayan Florence Pugh'u 2022'de iki filmde izleyeceğiz

Florence Pugh 2016'nın nefes kesici 'Lady Macbeth'inde beyaz perdeye çıkışını yapalı 8 yıl oldu ve 'Midsommar' ile adeta Hollywood'u ele geçirdi. Ve ünlü yıldızı 2022'de iki filmde daha göreceğiz...

Yıldızı sürekli parlayan Florence Pugh'u 2022'de iki filmde izleyeceğiz

"Midsommar" ile büyük bir çıkış yakalayan Florence Pugh'u 2022'de 2 filmde izleyeceğiz. Gelin, "Don't Worry Darling" ve "The Wonder" filmlerinin konusuna yakından bakalım.

Don't Worry Darling

Oyuncu Olivia Wilde, Warner Bros.'dan 23 Eylül'de vizyona giren psikolojik gerilim filmini yönetiyor. Florence Pugh, Jack'in 1950'lerin ütopyasını sorgulamaya başlayan karısı Alice'i oynuyor bu filmde. 1950'lerde kocasıyla birlikte ütopik bir deneysel toplulukta yaşayan bir ev hanımı olan Alice Chambers (Floransa Pugh) göz alıcı yaşamında rahatsız edici sırlarla karşılaşır ve endişelenmeye başlar.

The Wonder

Emma Donoghue'nin psikolojik gerilim romanı "The Wonder" Netflix'e uyarlanıyor. Ünlü yıldız Florence Pugh, aylarca aç kaldığı söylenen bir kızı gözlemlemek için küçük bir İrlanda köyüne getirilen İngiliz hemşire Lib Wright'ı canlandırıyor. Resmi açıklamada filme dair özet şöyle: "Birbirlerinin hayatlarını değiştiren iki yabancının hikayesi, psikolojik bir gerilim ve kötülüğe karşı savaşan bir aşk hikayesi..." Film, 1862'de The Irish Midlands'da geçiyor.

"Thirteen Lives"a (On Üç Yaşam) ilk bakış: Biyografik bir hayatta kalma draması

Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın en iyi ve unutulmaz filmleri

Tekrar tekrar izlenir! 90'lı yılların en iyi ve unutulmaz filmleri

  • Florence Pugh filmleri
  • The Wonder
  • Dont Worry Darling 2022
  • psikolojik gerilim filmi
Tüm Sinema haberleri için tıklayın