Netflix'in 'Guillermo Del Toro's Cabinet Of Curiosities' dizisi korkutacak

Guillermo del Toro'nun uzun zamandır beklenen Netflix antoloji serisi 'Cabinet of Curiosities'in ilk fragmanı yayınlandı ve görünüşe göre bu korku dizisi çok konuşulacak.

Netflix'in 'Guillermo Del Toro's Cabinet Of Curiosities' dizisi korkutacak

Guillermo del Toro'nun Netflix için hazırladığı korku antoloji serisi "Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities", Geeked Week etkinliğinde ilk defa boy gösterdi. Dizi 8 korku hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

Twilight, A Girl Walks Home Alone At Night, The Bad Batch, The Babadook, The Nightingale, Cube, The Empty Man ve The Vigil gibi filmlerin kamera arkasında duran isimlerden oluşan bir yönetmen kadrosuna sahip olan antoloji serisi, farklı tarzlarıyla geleneksel korku filmlerine kafa tutan birbirinden bağımsız 8 bölümden oluşacak. Dizinin iki bölümünün hikayesi bizzat usta yönetmen del Toro'dan gelecek.

Dizinin oyuncu kadrosuna ise çok gösterişli; Rupert Grint, Andrew Lincoln, Sofia Boutella, Essie Davis, Luke Roberts, Ben Barnes, Crispin Glover, Tim Blake Nelson ve Peter Weller... "Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities" için herhangi bir yayın tarihi duyurulmadı.

Tim Burton'ın yeni Netflix dizisi "Wednesday"den fragman geldi

Penelope Cruz ülkesinde "Ulusal Sinema Ödülü"ne layık görüldü

  • Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities
  • korku hikayeleri
  • korku dizisi
  • Netflix dizisi
Tüm Sinema haberleri için tıklayın