Tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi Avatar'ın devamı 'Avatar: The Way of Water'dan fragman geldi

13 yıl ve sayısız gecikmeden sonra, 20th Century Studios nihayet James Cameron'un 16 Aralık'ta vizyona girecek “Avatar 2”sine bir bakış yayınladı. Bu, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filminin uzun zamandır beklenen devamı niteliğinde.

Tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi Avatar'ın devamı 'Avatar: The Way of Water'dan fragman geldi

James Cameron'ın uzun süredir beklenen devam filmi "Avatar: The Way of Water"dan (Avatar: Suyun Yolu) fragman yayınlandı.

İkinci "Avatar"da Neytiri rolünde Zoe Saldana, yeni rolünde Sigourney Weaver ve Jake Sully rolünde Sam Worthington da dahil olmak üzere orijinal filmin birçok oyuncu kadrosu yer alacak. Kadroya Ronal rolünde Kate Winslet, Dr. Karina Mogue rolünde Michelle Yeoh ve Varang rolünde Oona Chaplin de katılıyor. Yeni film, Sully ve Neytiri'nin ailelerini Pandora gezegeninde inşa etmeleri ve gelişmekte olan uygarlığına yönelik yeni tehditlerle savaşmaları ile sonuncusunun kaldığı yerden devam ediyor.

"Top Gun: Maverick" ve "Avatar: The Way of Water": Bir devam filmi için çok mu geç?

Geçen yıl Çin'de yeniden gösterime giren ilk "Avatar", dünya genelinde 2,8 milyar doları aştığında tüm zamanların (bilet satışlarına göre) en kazançlı filmi olarak "Yenilmezler: Endgame"i geride bıraktı. "Avatar 2"nin 16 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Necdet Tosun: Türk sinemasının unutulmayan gülen yüzü

"The Staircase" (Merdiven): İnsanın bilinmezliği hakkında parlak bir mini dizi

Göçmen, mülteci, sığınmacı... İnsanı anlatan 5 güçlü film

  • James Cameron
  • Avatar 2
  • Avatar: The Way of Water
  • Avatar: Suyun Yolu
  • yeni film
  • sinema
Tüm Sinema haberleri için tıklayın