Vücuttaki iltihabı yok ederek kırışıklıkları önlüyor

Bazı besinler hem iltihapla savaşıyor hem de kırışıklıkları önlüyor. Cildi yenileyen ve yaşlılığı önleyen besinleri bir araya getirdik.

Vücuttaki iltihabı yok ederek kırışıklıkları önlüyor

Güzel bir cilde sahip olmak ve kırışıklıkları yok etmek için olağanüstü paralar harcamaya gerek yok. Tek yapmanız gereken doğru besinleri tüketmek. İşte vücuttaki iltihabı yok eden ve cildi yenileyen besinler...

AVOKADO

Diyet yapanlardan tutunda güzelliğe kadar her şeyde faydalı olan avokadonun yüz maskesi de cildi yeniliyor. Yüzdeki kızarıkları azaltan avokado iltihapla savaşıyor ve kırışıklıkları azaltıyor.

BROKOLİ

Demir deposu olan brokoli vücuttaki iltihaplanmayı önleyerek yaşlılığı da önler. Uzmanlar brokoliyi çiğ yemeyi veya buharda pişirmeyi öneriyor.

DOMATES

Cilde doğrudan etkisi olan domates yaşlanmayı geciktiren besinler arasında yer alıyor. Kırışıklıkları azaltan domates, vücuttaki iltihabı önler.

TATLI PATATES

Son yıllarda özellikle diyet listelerinde karşımıza çıkan tatlı patates E ve A vitamini yönünden zengindir. Cildi koruyan ve yenileyen tatlı patates, cildi gençleştirir.

ZEYTİNYAĞI

Bin derde deva olan zeytinyağı tam anlamıyla genç kalmanın sırrı. Kalp dostu olan zeytinyağı cildi güzelleştirir ve vücuda enerji verir.

  • kırışıklık
  • vücuttaki iltihap
  • cildi yenileyen besinler
  • yaşlılığı önleyen besinler
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın