Uzman astrologlar araştırdı! Doğuştan karizmatik ve etkileyici burçlar

Karizmatik burçlar girdikleri ortamda dikkat çekerler. Cazibeleri vardır. Yapılan araştırmalar ise en karizmatik 5 burcu sunuyor. İşte detaylar...

Uzman astrologlar araştırdı! Doğuştan karizmatik ve etkileyici burçlar

Uzman astrologlar ışığı en fazla parlayan ve dikkat çeken burçları açıkladı. Peki hangi burçlar en fazla dikkat çekiyor? İşte yanıtı...

EN KARİZMATİK 5 BURÇ

1.KOÇ BURCU

Alfano, Koç burcunun en karizmatik işaretleridir ve "sayısız fikirleri ve elektriksel fiziksel canlılıkları ile etrafındaki herkesi büyüleyecektir." diyor. Bu ateş işareti, Zodyak'ın "başlatıcısı" olarak bilinir ve "süpürge dolabında parti başlatabilir". Koç, maceracı, tutkulu ve içtendir, bu da onlara hayran olmayı kolaylaştırır.

2.ASLAN

Zodyak'ın bu kralları ve kraliçeleri karizma dolu. Alfano, bu sabit yangın işaretinin "kalplerini kollarında" taşıdığını, bu da "arzularını takip etmekte sorun yaşamadıkları" anlamına geldiğini söylüyor. Bir Aslan ile çıkıyorsanız, sizi etkileme arayışında çok sayıda iltifat, sevgi ve PDA bekleyin. Yıllar boyunca öğrendikleri eğlenceli hikayelerle sizi büyüleyecekler ve tüm gözlerin üzerlerinde olmasını garanti edecekler.

3.YAY

Fiery Sags, komik hikayeleri ve vahşi maskaralıklarıyla nasıl eğlendirileceğini biliyor . Alfano, bu ateş işaretini "tutkulu ve konuşkan" olarak adlandırıyor, bu da onları son derece çekici ve kesinlikle karizmatik yapıyor. Alfano, okçu olarak bilinen Yay'ın "okunu eğlenceye ve maceraya attığını, yol boyunca yolculuğun resimlerini paylaştığını" söylüyor. Sags'ı "göz alıcı ve çekici olan eşit parçalara sahip olgun bir güven" olarak tanımlıyor. Yay burcunun ağına yakalanmanızın bir nedeni var.

4.İKİZLER

İkizler, kiminle vakit geçirdiklerine bağlı olarak farklı kişilikleri olduğu için herkesi cezbedebilir. Alfano, "İkizler son derece uyarlanabilir, herhangi biri, her zaman, her yerde olabilirler" diyor. "[Bu]eğlenceli, çok yönlü iletişimciler, etrafta olmak bir zevktir ve en sıradan olayı bile büyüleyici hale getirebilir." Onlar partinin hayatıdır, bu yüzden bir shindig planlıyorsanız, hayatınıza Geminileri davet edin ve bunu hatırlanacak bir ilişki haline getirin. Karizmaları, ister yakın bir tarihte gittikleri bir tarih olsun, isterse arkadaşlık gruplarında drama olsun, vahşi yaşamlarıyla ilgili hikayeleri paylaşmaktan geliyor.

5.TERAZİ

Alfano, "karizma ve zarafet yaydıkları" için insanları kolayca büyüleyebilirler. Ve sırayla, bu hava işareti, insanları iki kez düşünmeden büyüleyici dünyalarına düzenli olarak davet ediyor. Dengeye odaklandıkları için, insanların yanlış yapabileceğine inanmazlar veya çoğu zaman insanların amaçlarını sorgularlar . Bunun yerine herkesi kucaklıyorlar. Alfano, Terazi'nin bunu "fikirleri paylaşarak, arzuları çekerek, etrafındaki herkesi sürecin bir parçası olmaya davet ederek" yaptığını söylüyor. Kim Kardashian, hayranlarına çekici hayatına bir bakış sunan ünlü bir Terazi.

  • karizmatik
  • burç
  • astrolog
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın