Şapkaya ve sandaletlere yer açın! İşte 2021 İlkbahar/Yaz trendleri

2021 İlkbahar/Yaz trendleri gardıroplarda yerini almaya başladı. Bu sene aksesuarlardan kaba sandaletlere ipek fulardan minimal stile kadar birçok detay vitrinleri süsleyecek. İşte hem rahatlığı temsil eden hem de modayı takip eden örnekler...

Şapkaya ve sandaletlere yer açın! İşte 2021 İlkbahar/Yaz trendleri

2021 İlkbahar/Yaz trendleri merak ediliyor. Gardırobunu modaya göre dizayn edenler için 2021 ilkbahar yaz trendlerini bir araya getirdik.

Alem Dergisi'nde yer alan habere göre 2021 İlkbahar/Yaz aksesuar trendleri arasında oversize hasır şapkalar, fonksiyonel çantalar, konfor manifestosunu çağrıştıran sandaletler, bohem duruşa saygı niteliğinde ipek fularlar ve minimal bir stilin eşlikçisi mini çantalar var.

Oversize Hasır Şapkalar

Güneş içimizi ısıtsa da UV ışınları sadece cilde değil saçlara da zarar veriyor. Güneşe gardınızı oversize hasır şapkalarla alarak bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.

Fonksiyonel Çantalar

Bu yaz yanınıza su almadan çıkmanız pek mümkün değil zira dehidrasyon riskini azaltan fonksiyonel çantalar ek su şişeleriyle sağlığınızın şık bir gardiyanı olmaya geliyor.

Konfor Manifestosunu Çağrıştıran Sandaletler

Çocukluk yıllarımızda giydiğimiz kaba ama bir o kadar da rahat sandaletleri hatırlıyor musunuz? Konfor manifestosunu çağrıştıran sandaletler yapısı gereği kaba olsa da renk ve desenleriyle zarafetin kıyılarında dolaşmasını da biliyor.

Bohem Duruşa Saygı Niteliğinde İpek Fularlar

Geçmiş dönem referansları moda dünyasının altın kuralı, malum. Bohem duruşa saygı duyan ipek fularlar bu yaz plaj şıklığı konusunda garanti veriyor.

  • 2021 İlkbahar/Yaz trendleri
  • yaz trendleri
  • moda
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın