9 Ağustos 2020 burç yorumları! Günlük burç yorumlarından duygusallık için uyarı!

9 Ağustos 2020 burç yorumları sevginin gücünü ortaya çıkarıyor. Bu dönemde seyahat ve ikili ilişkilere dikkat etmelisiniz. 6 Eylül Pazar gününe kadar duygusallığın ön planda olduğu günlere şahit olabilirsiniz. 6 Ağustos Pazar günü Kova burcunu seyahat beklerken, Terazi burcunda ikili ilişkiler ön plana çıkıyor. Koç burcu ise güne enerjiyle başlayacak. İşte 9 Ağustos günlük burç yorumları...

9 Ağustos 2020 burç yorumları! Günlük burç yorumlarından duygusallık için uyarı!

9 Ağustos burç yorumları içerisinde hayatınıza yönelik konular hakkında bilgi alabilirsiniz. Venüs'ün Yengeç burcuna geçtiği bu dönemde hisleriniz ön planda olurken, evliliğe yönelik adımlar atabilirsiniz. Yani hislerimizle bulunduğumuz koşullarda mutlu olmayı öğreneceğiz. Bu durum 6 Eylül tarihine kadar devam edecek. Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alınan günlük burç yorumları ikili ilişkiler hakkında ipucu veriyor. 9 Ağustos Pazar günü Koç burcu uzun süre istediği enerjiye ulaşırken, Akrep burcu sportif faaliyetlerle günün nasıl geçtiğini anlayamayacak. Kova burcunu ise seyahat bekliyor. Pazar günü atak davranmanız gereken durumlar olabilir. 9 Ağustos burç yorumları sizlerle...

9 AĞUSTOS 2020 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 9 Ağustos pazar günü Ay tüm gün Koç burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars kavuşumunun etkin olacağı gündüz saatlerinde arzu ettiğin enerjiyi kendinde buluyor olacaksın.

9 AĞUSTOS 2020 BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: İkili ilişkilerinde uyumu yakalıyorsun. Pazar günü fikirlerinle ilgili olarak karşıtlıklar yaşayabilirsin. Manipülatif durumlarla günün ikinci yarısında yüz yüze kalabilirsin.

9 AĞUSTOS 2020 İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal çevrenle birlikte olacağın aktif bir gün seni bekliyor. Akşam saatlerinde seni sınıflandırmaya çalışan insanlar çevrende olabilir.

9 AĞUSTOS 2020 YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Sosyal statünle ilgili önemli konular gün içinde ortaya çıkabilir. Atak davranman gereken durumlar var. Sabah saatlerinde iştahının arttığına şahit olabilirsin. 

9 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

9 Ağustos 2020 burç yorumları! Günlük burç yorumlarında evlilik ve seyahat ön planda

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın