4 Aralık Güneş tutulması! 3 burç için aşk kapıda

4 Aralık Güneş tutulması etkileriyle geliyor. 4 Aralık 2021 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş tutulması hangi burçlara aşk getiriyor? İşte evlilik yolu gözleyenlere müjdeler...

4 Aralık Güneş tutulması! 3 burç için aşk kapıda

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

4 Aralık Güneş tutulması etkileri merak ediliyor. Uzun süredir aşk yolu gözleyenler merakta. 4 Aralık 2021 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş tutulması hangi burçlara aşk getiriyor? İşte evlilik yolu gözleyenlere müjdeler...

3 BURÇ İÇİN AŞK KAPIDA

İkizler: Evlilik ve ilişkiler gündeminizde olacak. Sürpriz evlilik teklifleri alırken, çürümüş evlilikleri bulunanlar boşanmanın sonrasında hayatlarına girecek ikinci bir şans görünüyor. Çevreniz genişleyecek, pek çok kişi sizden bahsederken, gizli düşmanlara çok dikkatli olmalısınız. Kariyer döngünüz içerisinde muazzam kapılar ardına kadar açılacak.

Yay: Kendinizi göstereceğiniz ve isminizden söz ettireceğiniz önemli bir döngünün içerisinde olabilirsiniz. Mart ayıyla birlikte kariyerinizden söz ettireceksiniz. Dış görünüşünüz değişecek. Evliliğinizle ilgili kader çanlarının çaldığı bir süreci yaşarken, sıkıntılarınızı görmezden gelmemek önemli olacaktır. Uzunca süredir yalnızsanız evlilik döngüsü içerisinde olabilirsiniz.

Aslan: Aşk geliyor aşk. Romantizmin güzel anlarını yaşayacağınız, özellikle uzunca zamandır mutluluğu yakalayamamamış olan Aslanlar bu döngüyle birlikte oldukça mutlu olacak. Belirsiz ilişkileri olan, ben bu kadınla ben bu adamla önümü göremiyorum diyen Aslanların ilişkileri netleşecek. Çocukları olan Aslan burçlarının çocuklarının hayatında güzellikler yaşanacak.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın