2020'de Google'da en çok aranan kıyafetler

2020 yılında defilelerden konserlere kadar birçok etkinlik online gerçekleşse de modayla ilgilenenler Google'da araştırma yapmaya devam etti. Peki, 2020'de en çok hangi ünlülerin kıyafetleri araştırıldı? İşte 2020'nin Google'da en çok aranan kıyafetleri...

2020'de Google'da en çok aranan kıyafetler

2020'nin Google'da en çok aranan kıyafetlerini bir araya getirdik. 2020 yılında pandemiden dolayı seyircisiz yüksek profilli prömiyerler, sosyal mesafeli kırmızı halılar derken gösteriş ve ihtişam her zamankinden farklı bir formda olsa da bu yılı bitirmeye sayılı günler kaldı.

Alem Dergisi'nde yer alan habere göre moda sektörü Google'ın ‘En'ler listesine en çok aranan stilleriyle girerken, Lil Nas'dan Billie Eilish'a kadar birçok ünlünün kıyafeti  arama motoruna en çok yazılan isimler oldu. İşte 2020'de Google'da en çok aranan kıyafetler...

Maria Taylor

2020’nin eylül ayında Dan McNeil'in, ESPN sunucusu Maria Taylor’ın kıyafetlerinden biri hakkında, “Pazartesi Gecesi Futbolu görünümünün Yetişkin Video Haber Ödülleri için daha uygun olacağı” önermesi yapmasının ardından, Taylor tepkisini tweet atarak belli etti. Taylor attığı tweet’te, “Pekala Danny Dearest, hakkımda cinsiyetçi yorumlarda bulunmaya devam etmek istiyorsan ... lütfen kadın düşmanlığını yarın akşam ev sahipliği yapacağım NBA Countdown karşılaşmasına getir. Hey bayanlar, kendinize güvendiğiniz her şeyi giyebileceğinizi unutmayın!” dedi.

Lil Nas X

"Old Town Road" şarkısının sahibi Lil Nas, Grammy Ödülleri Kırmızı Halısı’nda, pembe renkli deri Versace takımıyla hem geceye hem de Google’ın arama motoruna damgasına vurdu. 2000’lerde Jennifer Lopez’in Gianni Versace tasarımı yeşil elbisesiyle Google görsellerin doğuşuna sebep olan Versace, moda tarihinde tekerrürü yaşadı.

Billie Eilish

Z kuşağının temsilcilerinden Billie Eilish, Alessandro Michele tasarımı Gucci yeşil takımıyla Grammy Kırmızı Halısı’nın tarihine geçecek bir stile imzasını attı.

Jennifer Lopez ve Shakira

Super Bowl’un 2020 sahnesini paylaşan iki ikonik yıldız Jennifer Lopez ve Shakira’nın canlı sahne performansları kadar göz kamaştırıcı kıyafetleri de bir o kadar konuşuldu. Hatta konuşulmakla kalmayıp Google’ın arama motoruna da sayısız kere yazıldı. Jennifer Lopez Versace tasarımı gümüş payetli kostümüyle, Shakira ise Peter Dundas imzalı kırmızı crop-top etek takımı ve Daniel Jacob tarafından yaklaşık iki milyon Swarovski taşıyla süslenen çizmeleriyle 2020’nin ihtişam dozunu karşıladı.

Travis Scott

Batman kostümünü genellikle Hollywood oyuncularının üzerinde görmeye alışık olsak da bu kez müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Travis Scott giydi. Batman kostümlü fotoğrafını instagram hesabında paylaşan Scott, gelen kötü yorumlar yüzünden bir süre sonra postunu kaldırdı. Ancak, Scott yaptığı açıklamada fotoğrafı kötü yorumlar yüzünden değil, ailesine odaklanmak istediği için kaldırdığını söyledi.

Melanie Trump

Melanie Trump’ın 2020 Cumhuriyetçi Ulusal Kongresi'nde giydiği yeşil Valentino elbisesi de Google’ın En Çok Aranan Kıyafetler listesinde yerini aldı. 

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın