Şeyma Subaşı iddialara sert çıktı! Sosyal medyadan açıklama yaptı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı 'Ülke yangın yeri olmuş. Siz nasıl eğlenebiliyorsunuz?' paylaşımı ile gündem oldu. Yılmaz'ın paylaşımının Şeyma Subaşı'na olduğu yönünde çıkan haberler dikkat çekerken Subaşı'ndan açıklama geldi.

Şeyma Subaşı iddialara sert çıktı! Sosyal medyadan açıklama yaptı

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde meydana gelen orman yangınları nedeniyle zor günler yaşanırken Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, paylaşımı ile gündem oldu. Yılmaz, ülkenin son dönemde içerisinde bulunduğu zor duruma işaret ederek 'Ülke yangın yeri olmuş. Siz nasıl eğlenebiliyorsunuz?' sözleri ile isyan etmişti.

Zeynep Yılmaz'ın sözleri sosyal medya kullanıcıları Mısırlı sevgilisi ile Türkiye'ye gelip Bodrum'da tatil yapan Şeyma Subaşı'na yapılan bir gönderme olarak yorumlandı. Çıkan iddiaların ardından Subaşı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Ünlü fenomen paylaşımında, 'Hakkımda çıkan ülkemiz yanarken teknede eğlendiğim haberleri asılsızdır. Tekne bizim teknemiz değildir. Ülkece bu görüntülere şahit olmak acı verici. Biz de herkes kadar yaşanan bu talihsiz olaylar adına çok üzgünüz.' ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın