Yazarlar

Sevcan Büyükturgay

Sevcan Büyükturgay

Beyaz giyeceksen, böyle olsun

Beyaz tüm kusurları ortaya çıkaran en tehlikeli renk olduğu için giymek cesaret işidir. Ama Banu Zorlu, Aura1 film şirketinin basın toplantısında, melek logosunun önünde beyaz gömlek elbisesiyle gerçek bir melek gibi görünüyor. Tek parça, mini gömlek elbise düzgün fiziğine çok yakışmış. Gucci marka, şeffaf topuk ve detaylı bootie’leri kombini çok güzel tamamlamış. Beyaz giyecekseniz, Banu Zorlu’yu dikkate alın derim.

50 BİN TL’LİK İTALYAN ŞIKLIĞI

Demet Özdemir’in İtalya’da katıldığı program için hazırlığı 50 bin TL’ye mal olmuş. Magda Butrym takımı ve takıları ile çok şık ve güzel görünüyor.

Magda Butry ceket : 9 bin 300 TL – pantolon : 5 bin 500 TL – bustiyer : 5 bin 100 TL

Tiffany & Co küpe : 9 bin 500 TL – kolye : 19 bin 800 TL

HERHALDE DEPRESYON GİRDİ ! SAÇLARINA AKLAR DÜŞMÜŞ

Ozan Dolunay; yakışıklılığıyla genç kızların hayran olduğu oyuncuların başında ama dizisi sona erer ermez bu yeni imaj hayranlarını bile hayal kırıklığına uğratmış. Umarım bu bir proje içindir de yine eski haline geri döner. O platin saçlar yoksa depresyandan mı o renge boyandı? Biz bu saç boyama işi kadınlara özgü sanardık deprosyandayken ama !

OCAKBAŞI KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKAN EN MODERN MEKAN:

Geleneksel ocakbaşı lezzetlerine leziz ve özel dokunuşlarıyla fark katan Muallim Ocakbaşı, yalın dekorasyonu ve ferah ortamıyla Ocakbaşı anlayışına nezih bir soluk getirmiş. Antepli kebap ustasının geleneksel lezzet anlayışından uzaklaşmadan hazırladığı, son zamanlarda lezzet gurmelerinin menzilinden çıkmayan özel menüsüyle Muallim Ocakbaşı, misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Seçkin lezzetlerin modern ve nezih bir ambiyansta bir araya getirilmesi fikriyle hizmete açılan Muallim Ocakbaşı, sosyal mesafe döneminde ferah ve havadar ortam arayanlar için de önemli bir boşluğu dolduruyor. Lezzet severleri yaz-kış kullanılabilir, konforlu ve yüksek tavanlı bahçesinde eşşiz bir deneyime davet ediyor.

Sevcan Büyükturgay Diğer Yazıları