Yazarlar

Dr. Şenay Devi

Dr. Şenay Devi

astrodeha@gmail.com

Satürn gezegeni ve doğrudan seyrine başladı

Astroloji alanında, Satürn gezegeninin rolünden özel bir söz vardır. Satürn gezegeni, yaş, sefalet, acı, teknoloji, bilim, hapishane, çalışanlar, hizmetçiler vb. Oğlak ve Kova olmak üzere iki burç üzerinde efendilik. Satürn Terazi'de yücelir ve Koç onun zayıf burcu olarak kabul edilir.

Dokuz gezegen veya Navagrahalar arasında Satürn, adı yerlilerin zihinlerinde korku yaratan böyle bir gezegendir. Satürn'ün yaşamları üzerinde olumsuz bir etkisi olacağı yaygın olarak tahmin edilmektedir. Satürn kesinlikle zararlı bir gezegendir. Ancak kişinin eylemlerine veya karmasına göre meyveler sunar.

SATÜRN TRANSİT

Transit, çeşitli gezegenlerin zodyak işaretlerini değiştirme sürecini ifade eder. Tüm Navagrahalar arasında, bir burçtan diğerine geçişi en uzun süren Satürn'dür. Yaklaşık iki buçuk yıl yani 31 ay bir zodyakta kalır ve ardından bir sonraki zodyak burcuna geçer. Bunun dışında, genellikle burç değiştirmeden bile geriye doğru veya doğrudan olur. Bu, Satürn'ün daha önce geri giden Satürn'de doğrudan hale geldiği bu gezegensel harekette tam olarak böyledir.

ZARARLI GEZEGENLERİN BELİRTİLERİ

* Ev duvarlarının veya tüm evin ani hasar görmesi.

* Bir evde veya dükkanda ani bir yangın çıkması.

* Para veya mülk kaybı.

* Adli ve cezai davalardan hapse girmek.

Astroloji dünyasında, gezegenlerin hareketinde veya konumunda bir değişiklik son derece önemli olarak kabul edilir. Bundan dolayı kesinlikle kişinin hayatında bir takım değişiklikler ya da değişimler olmaktadır. O halde Satürn'ün Oğlak burcundaki yolunun on iki zodyak işaretinin hepsinin hayatında büyük ve önemli değişiklikler getireceğini bilerek hareket edin.

KOÇ: Koç burçları için Satürn doğrudan onuncu evde dönüyorsa, bu dönem profesyonel yaşamınıza biraz rahatlama getirecektir. Kariyerinizde biraz istikrar ve büyüme elde edeceksiniz. Sıkı çalışmanız bu süre zarfında sizin için verimli sonuçlar getirecektir. Çalışmak ve becerilerinizi kanıtlamak için iyi fırsatlar elde edeceksiniz. Ayrıca bazı yabancı müşterilerle bağlantı kurabilirsiniz. Kazançlar ve karlar yavaş olacak ve beklentilerinizi karşılamayacaktır. Akademik öğrenciler, notlarını etkileyebilecek projeleri ve sunumları üzerinde çalışmak için çok tembel hissedecekleri için bu dönem yavaş olacaktır. Bir mülk satın alabilir veya eski mülkünüzde tadilat yapabilirsiniz.

BOĞA: Boğa burçları için Satürn, Boğa yerlilerinin dokuzuncu ve onuncu evlerini yönettiği ve dokuzuncu evde doğrudan olacağı için bir yoga karaka gezegenidir. Bu nedenle Satürn'ün geçişleri ve hareketleri Tauryalılar için hayati önem taşır. Kendi organizasyonunuzda yerinizi açmak için çok çalışmanız gerekecek, şansınız hedeflerinize ulaşmanız için size destek olacak. Mentorlarınızla olan ilişkiniz çok iyi olmayacak ve bir miktar soğuk savaş olabilir. Mali açıdan bu hareket daha iyi olacak ve iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Herhangi bir yatırım yapmayı planlıyorsanız, verimli sonuçlar getireceği için uzun vadeli olanlar için plan yapabilirsiniz. Kişisel cephede, babanızla olan ilişkinizde soğukluğa tanık olabilirsiniz.

İKİZLER: İkizler burçları için Satürn bu hareket sırasında sekizinci kalıtım, derinlik ve gizlilik evinde olacak. Buradaki Satürn direk, bilim adamlarına konuları özüne kadar öğrenmeleri ve araştırmaları için bazı büyük fırsatlar getirecektir. Önünüze çıkan engeller ortadan kalkacaktır. Sezginiz iyi olacak ve sizi etrafınızdaki gizli veya şüpheli şeylerden koruyacaktır. Vücudunuzun alt kısmında sık sık ağrılara, diş sorunlarına ve saç dökülmesine yatkın olacağınız için bu dönem sağlığınız açısından iyi olmayacaktır. Zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu iyileştirmek için tembelliğinizi bir kenara bırakıp yürüyüşe çıkmanız veya doğal bir ortamda biraz zaman geçirmeniz önerilir.

YENGEÇ: Yengeç burçları için Satürn, doğrudan dönerken yedinci evlerinde kalacak. Satürn burcunuz üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olacağından, bakımlı olmaktan veya etrafınızdakileri düzenli tutmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı sert veya soğuk davranabilirsiniz. Bu, hayat arkadaşını arayanlar için iyi olacaktır. Mükemmel eşinizi bulma konusundaki zorluklarınız ve belirsizlikleriniz sona erecek ve kararlı, istikrarlı bir ilişkiye gireceksiniz. Evli olanlar, kayınvalideleri ile bazı sorunlar yaşayabilirler. Profesyonel cephede, takıldığınız işleriniz devrilmeye başlayacak ve tamamlanmaya başlayacak. İş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni projelere yeniden başlamak için uyuşuk olacaksınız, bu nedenle astlarınız ve yönetiminizden bir başlangıç yapmanız gerekecek.

ASLAN: Aslan burçları için, Satürn bu gezegensel hareket sırasında altıncı hastalık, rekabet ve düşman evinde olacak. Yaklaşımınızda dinamik olacak ve tüm düşmanlarla savaşacaksınız. İşyerinde harika fırsatlar elde edeceksiniz ve bu kariyerinize güç katacak. Hayalinizdeki organizasyonda çalışma şansınız olacak ve sıkı çalışmanız takdir edilecek. Davalarınızda sıkıntılar yaşıyorsanız, karar lehinize düşmeye başlayacaktır. Rekabetçi sınavlara hazırlanan öğrenciler olumlu sonuçlar alacak ve tüm zorlukların üstesinden gelebileceksiniz. Kişisel cephede, biraz kavgacı olacak ve ailenizin yanı sıra yabancılarla da sık sık kavga edeceksiniz.

BAŞAK: Başak burçları için Satürn, beşinci aşk, eğitim ve soy evlerinde doğrudan dönecek. Aile planlaması yapanlar bazı iyi haberler alacaklar. Sabrınız ve çabalarınız verimli sonuçlar getirecektir. Aşıklar, partnerleriyle aralarındaki farklılıkları çözecek ve sorunsuz bir ilişkiye gireceklerdir. Kendi dünyalarında çok meşgul olacakları için çocuklarınızla olan bağınız kuruyabilir ve bu da sizi dışlanmış hissetmenize neden olabilir. Öğrenciler, gönderimde gecikme sorunlarıyla karşılaşabilirler. Ayrıca, çalışmalara olan ilgileri azalacak ve bu da notlarını etkileyebilecektir. Yeni girişimlere girmeye ve becerilerinizi keşfetmeye çalışacaksınız.

TERAZİ: Terazi burçları için Satürn, Terazi yerlileri için iki önemli evi yönetir, yani dördüncü mutluluk evi ve beşinci nesil evi. Satürn'ün hareketinin etkisi, Terazi'lerin yaşamlarında büyük değişiklikler getirme potansiyeline sahiptir. Satürn, anne, toprak ve mülkten oluşan dördüncü evinize yön verecek. Mülkle ilgili sorunlarla karşılaşıyorsanız veya mülk satın alıyorsanız, aynı şey Satürn'ün bu hareketiyle sıralanacaktır. Ticari amaçlı bir arsa veya araç satın alabilirsiniz. Annenle aranız biraz soğuk olabilir ama ikiniz de belli etmeden birbirinize değer vereceksiniz. Disiplinli olacak ve evinizde her şeyi düzenli tutmaya çalışacaksınız. Meslek açısından, bunun yönetilmesine ve markanızın tanıtımına aktif olarak katılacaksınız. Adınızı ve hizmetlerinizi pazarda konumlandırmak için çok çalışacaksınız.

AKREP: Akrep burçları için Satürn, güç, kardeşler ve çabaların üçüncü evinde olacak. Küçüklerinizle ve üst yönetimle olan ilişkiniz gelişecektir. Bu, ofisteki itibarınızı artıracaktır. Mesleki hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacak ve sonuçlar elde edeceksiniz. Kişisel cephede, arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle, özellikle de küçük olanlarla ilişkiniz çok iyi olmayacaktır. Geçmişin bazı acı etkileri şimdi ayrılıklara neden olabilir. Sizin için iyi olanlar güçlü kalacak ve sıradan olanlar ya da iyi dilekleriniz olmayanlar azalacaktır.

YAY: Yay burçları için Satürn, ikinci aile, zenginlik ve konuşma evinde olacak. Satürn'ün doğrudan hareketi, mali durumunuzdaki sızıntı için büyük bir rahatlama olacaktır. Daha iyi kazanabileceksiniz ve ayrıca paranızı biriktirebileceksiniz. Ayrıca bazı kazanılmamış kaynaklardan da para alabilirsiniz. Bazı ata mülklerinden veya geçmişte yapılan bazı işlerden kazanç sağlama olasılıkları vardır. Profesyonel ve kişisel cephede sözlü ilişkilerinizde sert olabilirsiniz. Bu, yakın ailenizle bazı farklılıkları beraberinde getirebilir. Ayrıca çalışanlarınız size isyan edebilir. Bazı durumlardan kaçınmak için küçük şeyler hakkında yalan söyleme alışkanlığı edinebilirsiniz. Çocuklarınız hakkında sahiplenici olacaksınız ve tüm aktivitelerini kontrol etmeye çalışacaksınız. Bu, çocuklarınızla olan ilişkinize mesafe getirebilir.

OĞLAK: Oğlak burçları için Satürn, Sade Sati'nizin ortasında büyük bir rahatlama nefesi olacak olan burcunuza doğrudan girecek. Baskınız ve stresiniz azalacak, bu da daha iyi sağlık ve rahat bir zihin durumuyla sonuçlanacaktır. Daha önceki takılmış işleriniz devam edecek. Yakın aileniz ve üyelerin iyiliği konusunda sahipleneceksiniz, bu nedenle onları mutlu etmek için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Disiplinli olacak ve hayatınızda bazı katı kurallar ve düzenlemeler uygulamaya çalışacaksınız. Yaşam tarzınızda ve iş profilinizde de bazı geçişlere şahit olacaksınız. Kardeşleriniz yüksek ateş ve diş sorunları ile ilgili bazı sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirler, ayrıca ayak yaralanmalarına eğilimli olacaklardır. Olumlu ve olumsuz tüm maddeleri sabırla değerlendireceğiniz için karar verme gücünüz iyi olacaktır.

KOVA: Kova burçları için, doğrudan hareket halindeki Satürn gezegeni on ikinci evlerinde olacak. Yurtdışına taşınma hayalleri olanlar sabırla beklemek zorunda kalacaklar. Ayaklarınızda bazı enfeksiyonlara ve konilere yatkın olacağınız için hijyeninize ve bakımınıza iyi bakmanız tavsiye edilir. Finansmanınızı yönetmede ve organize etmede iyi olacaksınız. Verimsiz harcamalar yapmayacaksınız. Yabancı bir ülkede iş bağlantılarınız varsa, bundan iyi kazançlar elde edersiniz. Ayrıca, adınızı yabancı topraklarda da kurabileceksiniz. Düşmanlarınız ve rakipleriniz, onları alt edeceğiniz ve onlara hakim olacağınız için sizi yenemeyeceklerdir. Kavgalarınız veya mahkeme davalarınız çözülebilir. Mesleki zorluklarınız ve engelleriniz sona erecek ve sorunsuz çalışabileceksiniz.

BALIK: Balık burçları için Satürn, on birinci gelir ve kazanç evinizde doğrudan olacak. Kazançlarınız artacak ve birden fazla kaynaktan kazanabileceksiniz. Piyasadaki iyi niyetinizi artıracak mutlu ve memnun müşterileriniz olacak. Daha fazla kazanma konusunda tutkulu olacaksınız, bu da sizi yeni bir şeye başlamaya ve kazanç kaynaklarınızı genişletmeye itecek. Kişisel cephede, partnerinizle birlikte büyümeyi planlayacağınız istikrarlı bir ilişkiyle kutsanmış olacaksınız. Aile planlaması düşünenler ve bu konuda engellerle karşılaşanlar bir nebze umutlu olacaktır. Tüm zorluklarınız ve mücadeleleriniz biteceği için hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Öğrenciler, özellikle hukukla uğraşanlar verimli sonuçlar alacak, sıkı çalışmanızın karşılığını alacaksınız.

Dr. Şenay Devi Diğer Yazıları