Yazarlar

Dr. Şenay Devi

Dr. Şenay Devi

astrodeha@gmail.com

30 Mayıs Yeni Ayı ve burçlara etkileri

KOÇ: Kontrolü bırakmak zor olabilir, ancak İkizler mevsiminde teslim olmayı, arkanıza yaslanmayı ve dinlemeyi öğrenmekten elde edilebilecek pek çok hediye var. Bu duruşu aldığımızda yeni bilgiler, yeni bilgelikler ve yeni anlayışlar öğrenilebilir. Bu, özellikle 30 Mayıs'taki İkizler Yeni Ay'ı için geçerlidir. Bu Yeni Ay, hayatınıza bazı şeylere yaklaşma şeklinizi değiştirebilecek yeni bir bilgelik veya bilgi getirebilir. İkizler sezonunda hayatınıza giren birçok bilge öğretmen var gibi görünüyor, bu yüzden mesajlara açık olun. Jüpiter de Koç'tayken, çekmek istediğiniz her şeye bir mıknatıs oluyorsunuz. Bu enerji altında, istemediğiniz şeyler yerine, yaşamınızda genişletmek istediğiniz her şeye odaklanın.

BOĞA: Sağlığınız son zamanlarda aklınızda olabilir. İkizler Sezonu 2022, vücudunuza ve neye ihtiyacı olduğuna dikkat etmek için iyi bir zaman. Özellikle doğum gününüzden sonra aşırıya kaçtıysanız, işleri yavaşlatmak ve geri çekilmek için iyi bir zaman olabilir. Alternatif olarak, doğum gününüzü güneş ışığı altında yeniden şarj etmek ve doldurmak için harcadıysanız, o zaman bu, ışınlarınızı parlatmak ve gerçek benliğinizi ifade etmek için iyi bir zaman! Bu iki durum arasında bir denge bulmanız gerekebilir, ancak İkizler ikizlerinin enerjileri rehberiniz olacaktır. 30 Mayıs'taki İkizler Yeni Ay sizin için güç olacak ve önünüze parlak yeni bir kariyer fırsatını getirebilir. Sadece eylemlerinizin ve kabul ettiğiniz şeylerin değerinizle ve gerçekten zamanınızı neye ayırmak istediğinizle uyumlu olduğundan emin olun.

İKİZLER: Doğum günün kutlu olsun! Güneş etrafında başka bir tura çıkıyorsunuz ve evren sizin tarafınızda olacak. Doğum gününüz 30 Mayıs Yeni Ay'ına denk geliyorsa, bu sizin için yeni başlangıçların yılı olacak. Alternatif olarak, doğum gününüz 14 Haziran Dolunay'ına yaklaşırsa, bu sizin için bir tamamlanma ve bitiş yılı olacaktır. Yönetici gezegeniniz Merkür, sezonun büyük bir bölümünde geri harekette olacağından, yavaş hareket etmeniz ve sabırlı olmanız sizin için önemli olacak. Acele etmekten, aşırı iletişim kurmaktan veya teslim edebileceğinizden fazlasını vaat etmekten kaçının. Bir şey kötü, sisli veya kafa karıştırıcı geliyorsa, bu sizin içinize girme, hareketsiz kalma ve iç sesinize uyum sağlama zamanının geldiğinin işaretidir. Güneş burcunuzun köşesinde parlarken, kendinizi dinlenmeye ve yeniden şarj etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

ASLAN: Belki de son zamanlarda bazı zorlu durumlarda kendinizi zorlamanız veya ilerlemeniz gerektiğini fark ettiniz. İkizler sezonunun ilk bölümü bu trendi sürdürebilirken, Haziran ayına girerken işler hafiflemeye başlayacak ve tüm sıkı çalışmanızın ödüllerini fark etmeye başlayacaksınız. Bir Aslan olarak, bir aslanın gücüne ve cesaretine sahipsiniz! Aklına koyduğunda üstesinden gelemeyeceğin çok az şey var ama burada dikkat etmen gereken şey egonun fazla dahil olmasına izin vermek. Yaptığın şeyi neden yapıyorsun? Neyi kanıtlaman gerekiyor? Kendinizi başkalarının sizin hakkınızda ne düşüneceğinden dolayı kararlar alırken bulursanız, ilerlemeden önce durmak, duraklatmak ve düşünmek için iyi bir zaman olabilir. Merkür Retrograd'dayken, işler yine de yavaş ve halsiz gelebilir. Bu yüzden bunu kendi yararınıza kullanın ve herhangi bir karar vermeden önce acele etmeyin - özellikle büyük kararlarsa! 14 Haziran'daki Dolunay, ateş burcu olan Yay burcuna denk geliyor ve hayatınızı güzel bir şekilde parlatacak! Bu Dolunay altında ödüller veya sizin için meyve verecek güzellikleri bekleyin.

BAŞAK: Hayatınızın bu sonraki bölümü ve nasıl devam edeceğiniz konusunda kafanız karışmış olabilir. İkizler sezonunun ilk yarısında, bu sisli karışıklık hissi devam edebilir. Yönetici gezegeniniz Merkür geri harekette ve bu bazı şeyleri anlamanızı zorlaştırabilir. Özellikle yanlış iletişim veya sözleşme anlaşmazlıklarıyla uğraşıyorsanız, sabırlı olun ve Haziran ayına girerken işlerin daha yumuşak ve gezinmesi daha kolay hale geleceğini bilin. 30 Mayıs'taki İkizler Yeni Ay'ı, yolunuza yeni bir kariyer fırsatı getirebilir veya hayatınızı daha büyük bir amaç duygusuyla doldurmanıza yardımcı olabilir. Bu ilgini çekecek bir şeyse, bu saatlerde kendini ortaya koy. Hangi yeni fırsatların ve ilhamların karşınıza çıkacağını asla bilemezsiniz!

TERAZİ: Hiçbir şey asla aynı kalmaz. Hayat sürekli bir gelgit halindedir. Bazen bunu kabul etmek kolaydır ve diğer zamanlarda daha zor olabilir. Son tutulmalar muhtemelen sizi yeni bir yere getirdi, ancak 30 Mayıs'ta İkizler Yeni Ay'ı geldiğinde, bu yeni bölüme başlamak için her şeyden çok daha emin ve daha hazırlıklı hissetmeye başlayacaksınız. Bu yolculuk boyunca ilerlerken, kendinizi bazı şeyler hakkında açık fikirli olmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu, zihninizi yeni boyutlara taşımak ve çevrenizdekilerden bilgelik almak için bir şans. Hatta kısa bir kursa katılmak, yeni bir beceri öğrenmek veya belirli bir konuda araştırma yapmak için ilham alabilirsiniz. Hava dalgaları boyunca gönderilen her türlü ilhama ve sezgisel pinglere açık olun ve düşüncelerinizi sınırlama yerine bolluk ile hizalı tutun.

AKREP: Eclipse Season sırasında özellikle zorlu bir antrenman yapıyorsunuz. Belki hayatınız altüst olmuştur ya da kendinizi çok fazla değişimle, hatta acı bir sonla karşı karşıya bulmuşsunuzdur. Ne olursa olsun, İkizler sezonu size çok ihtiyaç duyduğunuz bir mola sunuyor! Özellikle 30 Mayıs'ta İkizler Yeni Ayı zirveye ulaşacağı için ortalık sakinleşecek ve merkezinize dönüş daha kolay olacaktır. İkizler Güneşi altında odak noktanız kendinizi ve enerjinizi topraklamak. Özellikle çevrenizde çok fazla değişiklik olduğunda, rahatlık, güvenlik ve istikrar duygularına odaklanmak önemlidir. Doğada vakit geçirmek de bu dönemde ekstra şifa ve gençleştirici olabilir. 14 Haziran'daki Yay Dolunayı, bir iş projesini sona erdirebilir, ancak yeni bir bölüm ya da belki de bundan kaynaklanan yeni bir fırsat vaat ediyor.

YAY: İkizler burç çarkında karşınızda durur, bu nedenle enerjisi her zaman yakından hissedeceğiniz bir şeydir. İkizler sezonu ilişkilerinize ışık tutacak, bağlantılarınızı derinleştirmenize veya belki de bazı sınırlar koymanıza yardımcı olacak. İkizler tamamen iletişimle ilgilidir, bu nedenle nerede olduğunuzu bilmelerini sağlamak için başkalarıyla sohbet etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. İyi bir iletişimci olmanın bir parçası da dinlemeyi öğrenmektir ve özellikle Merkür gerilemedeyken, kelimelerinizi dikkatli seçmeniz ve yavaş ilerlemeniz önerilir. İkizler Güneşi altında herhangi bir sözleşme imzalamanız gerekiyorsa, bunları üç kez baştan sona okuyun ve bir şey mantıklı gelmiyorsa sorular sorduğunuzdan emin olun. Sezginiz genellikle oldukça açıktır, bu yüzden size verdiği pinglere güvendiğinizden emin olun.

OĞLAK: İkizler çok sosyal bir enerjidir ve İkizler Güneşi altında arkadaşlarınız ve aileniz için zaman ayırmaya teşvik ediliyorsunuz. Başkalarıyla anlamlı ilişkilere sahip olmak ruhun gıdası olabilir, bu yüzden bunu bir öncelik haline getirdiğinizden emin olun. Özellikle pandemiden beri kendinizi izole veya yalnız hissediyorsanız, İkizler mevsiminin enerjisini bir topluluğa veya kulübe katılmak veya yeni insanlarla tanışmak için kendinizi dışarı atmak için kullanabilirsiniz. İkizler sezonunun sonuna doğru bununla en büyük başarıyı bulacaksınız, bu yüzden hemen havanızda değilseniz endişelenmeyin. İkizler sezonunun ilk bölümünde hala tutulma enerjileriyle uğraşıyoruz ve geçmişin meseleleri üzerinde çalışıyoruz. Bu geçtikten sonra, sosyal hayatınıza odaklanmak ve yeni bağlantılar kurmak için çok daha fazla ilham olacak.

KOVA: İkizler mevsimi, işlerinizi düzene sokmanız gereken bir zamandır. Bir hava işareti olarak, organize olmanızı, bekleyen evrakları veya faturaları halletmenizi ve evdeki dağınıklığı temizlemenizi ister. Düzenli bir alana ve hayata sahip olmak, zihninize netlik getirmeye yardımcı olabilir ve olaylara yeni bir perspektiften bakmanıza izin verebilir. Zihniniz dağınıksa, biraz dinginlik yaratmak için İkizler mevsiminin enerjilerini de kullanabilirsiniz. Yeni bir meditasyon pratiği yapmayı veya belki de yoga yapmayı denediyseniz, bu başlamak için mükemmel bir enerjidir! 14 Haziran'daki Yay Dolunayı, üzerinde çalıştığınız bir hayale veya hedefe ışık tutabilir. Bu hedefin veya hayalin sonuçlarının gerçekleştiğini görebilir veya daha net bir şekilde görüp ifade edebileceğinizi görebilirsiniz.

BALIK: Tutulma enerjileri hayatınız boyunca güçlü bir şekilde yayılıyor, ancak İkizler sezonu biraz rahatlama sunuyor. Belki bir korkuyla karşı karşıya kaldınız veya korkularınızın bir şekilde tetiklendiğini gördünüz. Korkularınızı yenmenin en iyi yolu onlarla yüz yüze gelmektir. Eski deyişi biliyorsun - korkuyu hisset ve yine de devam et. İkizler Sezon 2022, aynı zamanda sizi hangi korkuların engellediğini ve gerçekten arzu ettiğiniz hayatı yaşamanızı nasıl engelleyebileceğini düşünmek için iyi bir zamandır. 30 Mayıs'taki İkizler Yeni Ay, yolunuza biraz ilham getirebilir ve bilinçaltınızda gizlenen korkularla yüzleşmenize izin verebilir. Bu Yeni Ay, yeni bir bölüme başlamanıza izin vererek bir tür dönüşüme de ilham verebilir.

Dr. Şenay Devi Diğer Yazıları