Yasemin Kay Allen'den İBB'ye Kilyos Sahili tepkisi: Bu bir felakettir

İngiliz asıllı oyuncu Yasemin Kay Allen, Kilyos Sahili'ne gitti. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenen Yasemin Kay Allen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Sarıyer Belediyesi yönetimlerini etiketleyerek sitem dolu bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, 'Bu bir skandaldır, bu gerçek bir felakettir' ifadelerini kullandı.

Yasemin Kay Allen'den İBB'ye Kilyos Sahili tepkisi: Bu bir felakettir

Kendisi gibi oyuncu olan Suna Yıldızoğlu'nun kızı da olan İngiliz asıllı sanatçı Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabından Kilyos Sahili ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi hesaplarını etiketleyen Yasemin Kay Allen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

YASEMİN KAY ALLEN'DEN İBB VE SARIYER BELEDİYESİ YÖNETİMİNE KİLYOSA SAHİLİ TEPKİSİ

"Kilyos sahili kilometrelerce plastik atık dolu. Konteyner patlamış diye tahmin ediyorum. Burada bir ölmüş yunus balığı yavrusu görüyorsunuz içi plastik dolu. Plastik yemekten ölmüş. Bunun sorumlusu kim? Temizliğini kim üstlenecek? Faturası hangi hayvanlara ve insanlara kesilecek? Sadece merak ediyorum. Yazıklar olsun. İçinde bir parça vatan, toprak sevgisi olanın şu görüntülerden sonra içi paramparça olur. Bu bir skandaldır, bu gerçek bir felakettir. Yetkilileri göreve çağırıyorum."

  • yasemin kay allen
  • yasemin kay allen kilyos
  • kilyos sahili
  • sarıyer belediyesi
Tüm Magazin haberleri için tıklayın