Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması... Sessizliğini bozdu

Yargı dizisindeki başarıl oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Pınar Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar'ın rol aldığı 'Sırça' adlı tiyatro oyununun galasına katıldı. Setten geldiğini ifade eden Pınar Deniz geçtiğimiz günlerde ilişkisini noktaladığı Yiğit Kirazcı hakkında açıklamalarda bulundu.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması... Sessizliğini bozdu

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve reklam yüzü olduğu markanın düzenlediği geceye cesur bir elbise ile katılan Pınar Deniz, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisiyle başarıdan başarıya koşan Pınar Deniz, dikkatleri üzerine çekiyor.

Güzel oyuncu, Aslı Enver, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar'ın rol aldığı "Sırça" adlı tiyatro oyununun galasında görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Pınar Deniz, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı.

Deniz, "Setten çıkıp geldim. Makyajsız ve yorgunum" dedi. Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile ayrılık kararı alan Pınar Deniz, "Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor." şeklinde konuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın