Wilma Elles yaşadığı tacizi ilk kez anlattı: Bir anda perdeleri kapattı

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen güzel oyuncu Wilma Elles, 2 yıl önce İstanbul'da yaşadığı bir taciz olayını anlattı. Minibüse bindiğini ve şoförün tenha bir yere götürdüğünü ifade eden Wilma Elles, telefon numarasını vererek adamın elinden kurtulduğunu söyledi.

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle hafızalarda yer edinen Alman oyuncu Wilma Elles, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu Wilma Elles, 2 yıl önce İstanbul'da yaşadığı tacizi anlattı.

Elles, 2 yıl önce İstanbul'da yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Aracın içindeyim ve tek başınayım mezarın yanında duruyoruz. Kapıları kapatıyor. Şoför gidiyor, perdeleri kapatıyor ben çok heyecanlıyım ama belli etmedim. 'Siz ne yapıyorsunuz!' dedim, 'Çok güzelsiniz biz tanışalım' falan dedi.

Ben de 'Siz çok güzelsiniz, çok hoş yakışıklı bir erkeksiniz sizinle daha iyi bir yerde bir araya gelelim, burada değil, numaramı vereyim' dedim. Ben gerçek numara vermek zorunda kaldım çünkü biliyordum ki o beni çaldıracak. Çaldırdı, bir süre sonra ikna oldu. Titreyerek arabadan indim, sonra beni 5-6 kez aradı."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın