Uğur Yücel nasıl keşfedildiğini anlattı! 'Yıldız Kenter kabul dedi ama...'

Uğur Yücel geçtiğimiz gün üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Uğur Yücel, nasıl keşfedildiğini ve babasıyla yaşadığı anı ilk kez anlattı.

Uğur Yücel nasıl keşfedildiğini anlattı! 'Yıldız Kenter kabul dedi ama...'

Uğur Yücel, Sabah ve Günaydın'ın sponsoru olduğu bir etkinlikte konuştu. Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Altın Baklava Film Akademisi VII. Uluslararası Film Festivali'nde konuşan Uğur Yücel, nasıl keşfedildiğini ilk kez anlattı.

Babasının oyuncu olmasını çok istediğini, Yıldız Kenter'in konservatuvara kabulünü açıkladığında babasının öne atıldığını ama Muhsin Bey filmini izlemenin bile nasip olamadığını söyleyen Uğur Yücel, şu ifadeleri kullandı:

"Zeka çok değerli bir şey. Beni babam ve dayım keşfediyor. Eve gelenlerin gidenlerin taklidini yapıyormuşum ben 3 yaşındayken. Doktora götürüyorlar beni, 'Zeki bir çocuk ondan şaşkın bakıyor biraz' demiş. Bir taklit yaptım bir gün peltek peltek, babam 'Deha bu çocuk' dedi. Necdet Abi'nin taklidini çok güzel yapıyordum, babam elime bir pipo verip 'Hadi Necdet Abi'nin taklidini yap' dedi. O keşfetti beni. Konservatuvar sınavımda babam vardı bir tek veli, Yıldız Kenter sahneye çıktı, 'Uğur Yücel kabul' dedi, babam el kaldırdı. Ama Muhsin Bey'i bile izleyemeden beyin kanamasından öldü ama her akşam masamda vardır."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın