Survivor'da üzen veda! Fenomen yarışmacı adaya veda etti

Survivor All Star 2022'de geçtiğimiz akşam ekrana getirilen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Barış, Gizem, Ayşe ve Parviz arasında yapılan SMS oylaması sonucunda en az oyu alan isim Gizem oldu. Gizem, Survivor All Star 2022'ye veda etti.

Survivor'da üzen veda! Fenomen yarışmacı adaya veda etti

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star 2022 önceki akşam 76. yeni bölümü ile yayınlandı. Barış, Parviz, Ayşe ve Gizem arasında eleme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde adaya veda eden yarışmacıyı açıkladı.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımındaki oylamada, ilk isim Barış Murat Yağcı oldu. Ünlüler takımı ikinci dokunulmazlığı da kaybetti ve aday olarak Gizem'in adı verildi. 3. eleme adayı yine ünlüler takımında Parviz oldu. Survivor'da son dokunulmazlığı da gönüllüler takımı kaybetti. Gönüllüler takımı Ayşe'nin adını vererek 4. eleme adayı olarak belirledi.

"BURAYA KADARMIŞ"

Yapılan SMS oylaması sonucunda Gizem adaya veda eden isim oldu. İsminin açıklanmasının ardından açıklama yapan Gizem, "Buraya kadarmış. Daha ileriyle gitmek isterdim, çok üzgünüm" dedi. Acun Ilıcalı ise "Güzellik kraliçesisin burada da giderken tacını taktın. Son oyununda 4'de 4 yaptın" şeklinde konuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın