Sır gibi saklanan gerçek ortaya çıktı! Akılalmaz iddia! Survivor 2022 şampiyonu...

Survivor 2022 şampiyonu için heyecan doruklara çıktı. Hatta öyle ki ortaya yeni iddialar atılmaya devam ediyor. Survivor 2022 All Star'da final için artık saatler kaldı. Bu sezon yarışmayı büyük bir heyecanla takip eden seyirciler kimin şampiyon olacağını merak ediyor. Hal böyle olunca sosyal medyada pek çok iddia ortaya atılıyor. Öte yandan Adem Kılıççı'nın nişanlısı Nil Şenver'in yaptığı paylaşım ise 'Şampiyon Adem mi oldu' sorusunu akıllara getirdi.

Sır gibi saklanan gerçek ortaya çıktı! Akılalmaz iddia! Survivor 2022 şampiyonu...

Survivor 2022 All Star'da final için heyecan sürüyor. Milyonlarca seyirci bu sezon hangi ismin şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini merak ediyor. Batuhan'ın konseyde eleme adayı olarak gösterdiği Hikmet dün akşam adaya veda etti. Hikmet'in veda ettiği dakikalarda hüzünlü anlar yaşandı. Öte yandan Adem Kılıççı'nın nişanlısı Nil Şenver'in sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı. Ayrıca Acun Ilıcalı'nın yakın bir zamanda konseyde Adem'i favori göstermesi yarışmacıya 'kesin şampiyon' gözüyle bakılmasına neden oldu.

FİNAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Survivor 2022 All Star'da final için bekleyiş devam ediyor. Çok yakında şampiyonluğu kazanan isim açıklanacak.

İŞTE ADAYA VEDA EDEN İSİM...

Son eleme adayları Nisa ve Hikmet olmuştu. Dün akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı Hikmet'in adaya veda eden isim olduğunu açıkladı.

BOMBA İDDİA!

Son olarak sosyal medyada ortaya atılan iddia herkesi şaşırtacak türden. Adem Kılıççı'nın nişanlısı Nil Şenver'in sosyal medya paylaşımı şampiyonun Adem olduğuna dair iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

ACUN ILICALI'DAN ADEM'E ÖVGÜ!

Acun Ilıcalı'nın konseyde Adem'i favori göstermesi yarışmacıya 'kesin şampiyon' gözüyle bakılmasına neden oldu.

Hatta Acun Ilıcalı'nın eleme konseyinde Adem'in yarışmadaki performansını övmesi de bu iddianın sık sık gündeme gelmesine neden oluyor.

Gelecek günlerde neler yaşanacak, hangi iddia doğru çıkacak göreceğiz.

Survivor All Star'da tüm dengeleri değiştiren ayrılık! Finale bir adım kala...

Kimse beklemiyordu! Sonuç herkesi çok şaşırttı! Finale sayılı zaman kala Survivor'a veda etti!

Hayranları bunu bekliyordu! Acun Ilıcalı Survivor All Star final tarihini açıkladı

Survivor Nagihan elendi Demet Akalın çileden çıktı! İsyan çıkardı

Tüm Magazin haberleri için tıklayın