Songül Karlı hakkında bomba iddia! ‘Kocamı elimden aldı'

Su Gibi programı ile bir dönem döneme damga vuran Songül Karlı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Songül Karlı'nın ‘Beli dolandırdığı' dediği Metin Yüncü'nün eski eşi Mediha Ersoy, sert açıklamalarda bulundu. Songül Karlı hakkında konuşan Ersoy, ‘Aile dostumuzdu. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler' dedi.

Songül Karlı hakkında bomba iddia! ‘Kocamı elimden aldı'

'Kiramı Latif Doğan ödedi' açıklaması ile gündem olan Songül Karlı, hakkında ortaya atılan yeni bir iddia ile adından söz ettirdi. Davalık olduğu Metin Yüncü'nün eşi Mediha Ersoy, katıldığı televizyon programında Songül Karlı hakkında yıllar sonra sert açıklamalarda bulundu.

Mediha Ersoy, Songül Karlı için 'Kocamı elimden aldı' diyerek şu açıklamalarda bulundu: 'Aile dostumuzdu. Ailecek sohbet ederken bile benim eşime bakışları farklıydı. Bana mesaj geldi. Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor yazıyordu. Ben konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler. İnanmadım ben ama araştırdım o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi oradan bana attı mesajı. Bence Songül Karlı idi.

Songül Karlı, Metin'in peşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş. Programı çok basmak istedim ama çocuğum vardı ailem engel oldu.'

Songül Karlı, programın sunucusuna mesaj atarak 'Kadını hiç tanımıyorum. Bir yemekte karşılaştık ve hayranım olduğu için de fotoğraf çektirdik. Ben kimsenin peşinde falan değildim' sözleri ile iddiaları yalanladı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın