Seren Serengil zayıflamak uğruna sağlığına zarar verdi

Şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, zayıflamak uğruna bıçak altına yatmış ve aşırı zayıflaması sonucu sağlığında sorunlar yaşamaya başlamıştı. Son halini sosyal medyadan paylaşan Serengil, mesajıyla ve değişen görüntüsüyle sevenlerini üzdü.

Seren Serengil zayıflamak uğruna sağlığına zarar verdi

Seren Serengil, zayıflamak uğruna bıçak altına yatmış ve sağlığını kaybetme noktasına gelmişti. Ameliyat olan Serengil, bir dönem kendisini toparlamaya başlamıştı. Mide küçültme ve gastrik bypass ameliyatları olan Serengil, bu ameliyatları sonrası hızlı bir şekilde kilo vermeye başlamıştı.

Dumping Sendromu'na yakalanan ve 70 kilodan 46 kiloya düşen Serengil, yeniden kilo alabilmek için çaba harcıyor. Sosyal medya hesabından son görüntüsünü paylaşan Serengil, mesajıyla da sevenlerini üzdü.

SEREN SERENGİL'İN SON HALİ!

Serengil paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'Nasılsınız? Biz de iyi diyelim iyi olalım Emel hemşirem ile... Nefret ederdim kilodan , hala da ederim.. Ama şu an bana deseler ki yüz kilo olacaksın eskiye dön koşa koşa dönerdim.. Güzellik kime şans mutluluk getirmiş. Güzel olduk da ne oldu? Kıymetimiz bilindi mi? Mutlu olduk mu? Bir çirkin şansı gerçeği varsa. Uyaydık keşke. Ne uğruna daha da güzel olalım isteği kim için değdi mi? Herkes benim gözüme güzel gözükmek için uğraşsın ben niye uğraşıyorum deyin..

Sakın obez değilseniz bana özenip bu ameliyatı yaptıran çok oldu siz özenmeyin ve asla yaptırmayın.. Hadi ben işim gereği kendime dış görüntüme dikkat etmek zorundayım dedim...

Obez değilseniz bu durumu diyet ve sporla kolayca atlatabilirsiniz. "Güzelin düşmanı en güzeldir.... En güzel olacağım derken evdeki güzellikten de olmayın. Sağlığınız gitmesin... Bırakın sizi beğenen böyle beğensin beğenmiyorsa da kapıyı gösterin..'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın