Seren Serengil diziyle gerçeği karıştırdı! Burak Sergen'e şaşırtan yorum

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alındı. Sadakatsiz dizisinde sık sık Melis Sezen'i gerçek karakteriymiş gibi eleştiren Seren Serengil, şimdi de Burak Sergen'e yaptığı yorumla gündem oldu. Serengil, 'İnsanın böyle bir kızı olunca... Rol de olsa dayanmaz' yorumunu yaptı. Serengil'in yorumu sosyal medya kullanıcıları tarafından skandal olarak yorumlandı.

Seren Serengil diziyle gerçeği karıştırdı! Burak Sergen'e şaşırtan yorum

Söylemezsem Olmaz programına bir süre ara veren Seren Serengil, Sadakatsiz dizisinde iki düşman kadını canlandıran Cansu Dere ve Melis Sezen'in birlikte paylaşım yapmasına söyledikleri ile gündem olmuştu. Şimdi de Burak Sergen yorumu ile adından söz ettirdi.

Burak Sergen'in koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığını öğrenen Seren Serengil, Instagram'da bir magazin sayfasına yorum yaptı.

Burak Sergen'in Haluk karakterine gönderme yapan Serengil, 'İnsanın böyle bir kızı olunca... Rol gereği bile olsa dayanamaz insan çok geçmiş olsun' ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz dizisini gerçek hayatla sık sık kıyaslayarak gündem olan Seren Serengil'in Burak Sergen hakkında yazdıkları sosyal medya kullanıcıları tarafından skandal olarak yorumlandı.

Serengil, Cansu Dere'nin Melis Sezen'le yaptığı paylaşımını kendi hesabında paylaşarak 'Sen de gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası' yorumunu yazmıştı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın