Serdar Ortaç aylık 120 bin TL kazanıyordu... Nedeni ortaya çıktı

Serdar Ortaç'ın aylık 120 bin TL kazandığı öğrenilmişti. Ünlü sanatçının aylık gelirinin altındaki gerçek ortaya çıktı. Serdar Ortaç nasıl düzenli olarak 120 bin TL kazandığının sebebini anlattı.

Serdar Ortaç aylık 120 bin TL kazanıyordu... Nedeni ortaya çıktı

Serdar Ortaç'ın aylık olarak 120 bin TL kazandığı ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçının aylık kazancını nasıl elde ettiği merak ediliyordu. Günaydın yazarı Tuba Kalçık, ünlü sanatçıya bunun nedenini sordu. Serdar Ortaç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık bir yıldır bir sosyal medya platformu ile anlaşarak sevenlerime özel videolar çekiyorum. Doğum günlerini kutluyorum, küs olan çiftleri barıştırıyorum, yani benim aracılığımla karşı tarafa istedikleri özel mesajı iletiyorlar. Videolarımda bazen küçük bir bölüm de olsa şarkı da söylüyorum. Ayda ortalama 100 video çekiyorum. Bana büyük bir ilgi var. En çok video'su istenen ünlü isim benim."

"Sevenlerimin hepsi özel ve onları mutlu etmek için de bu platformla iş birliği yapıyorum. Videolar karşılığında belli bir ücret ödeniyor. Bana yıl sonunda ödenecek. Ben videoları para kazanmak için çekmiyorum, önemli olan sevenlerimin özel olduğunu onlara göstermek."

"Yurt dışında birçok ünlü isim, kişiye özel videolar çekiyor. Bizim ülkemizde bu sistem daha yeni bir sistem, yaygın kullanılmıyor. Dünyaca ünlü isimler ayda çok daha büyük sayıda videolar çekip, büyük paralar kazanıyor."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın