Semra Dinçer'e veda... Kıvanç Tatlıtuğ'dan paylaşım geldi

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Semra Dinçer, akciğer kanseri nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Usta oyuncu toprağa verilirken Kuzey Güney dizisinde Dinçer ile rol alan Kıvanç Tatlıtuğ paylaşımda bulundu.

Semra Dinçer'e veda... Kıvanç Tatlıtuğ'dan paylaşım geldi

Bir döneme damgasını vurmuş olan Kuzey Güney dizisinde Handan karakterine hayat veren Semra Dinçer, geçtiğimiz gün akciğer kanseri nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Semra Dinçer'in vefat haberini Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Mustafa Avkıran, Bade İşçil ve senarist Ece Yörenç sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile usta oyuncuya veda etti.

İşte o paylaşımlar;

KIVANÇ TATLITUĞ

"Çok üzgünüm. Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum Sema Dinçer..."

MUSTAFA AVKIRAN

"Ah be Semra... huzur içinde yat."

BADE İŞÇİL

"Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum."

ECE YÖRENÇ

"Ece'nin bugüne kadar yazdığı her kadın karakterini ayrı sevip, hepsine ayrı gıcık oldum. Hayriye Hanım gibi mesela... Handan Hanım'a da dayanamıyordum. Aynı bölüm içinde hem çok üzülüp, kıyamayıp hem de çok sinirleniyordum. Çocuklarını ayrı ayrı kayırıp, ayrı ayrı severken -merdivenlerde kapılarda sessizce dururken sinirlerimi tel tel ediyordu" Rolünün hakkını şahane vermişti! Allah rahmet eylesin, gittiği yerde çok sevilsin... En az Handan Hanım kadar yaralı, hüzünlü bir kadındı. Nur içinde, huzur içinde uyusun."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın