Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'dan şiddet gördüğünü iddia eden bakıcı ilk kez konuştu: Babasına 'dede' dedirtiyordu

Feyza Aktan ile boşanmasının ardından velayet davası nedeniyle aralarında sular durulmayan Özcan Deniz cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Çiftin çocukları Kuzey'e bakan ve Feyza Aktan'dan şiddet gördüğü iddiasında bulunan bakıcı ilk kez konuştu. Bakıcı, 'Kuzey'e ilgisi ve anne sevgisi yoktu. Babasını 'dede' diye öğretiyordu' sözleri ile ağızları açık bıraktı.

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'dan şiddet gördüğünü iddia eden bakıcı ilk kez konuştu: Babasına 'dede' dedirtiyordu

2018 yılında nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti kısa bir süre boşanma kararı alırken 15 aylık evliliklerini noktaladı. Feyza Aktan, eski eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddiasında bulunurken Özcan Deniz de Kuzey'in velayetini almak için dava açtı.

İkilinin arasında sular durulmazken Kuzey'in bakıcı yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Naz isimli bakıcı, 'Evde Kuzey'le çok aç kalıyorduk. Sürekli komşulara ve arkadaşlarına gönderiyordu. 'Özcan'a söyleme seni işten atarım' diye tehdit ediyordu. Sürekli yalnız ve aç bırakıp arayıp sormuyordu. Gece geç geliyordu. Kuzey benimle yatıyordu. Kuzey'e ilgisi ve anne sevgisi yoktu. Benim en büyük hatam evlenip çocuk yapmak diyordu' dedi.

Aktan'ın kendisine şiddet uyguladığı iddiasında bulunan Naz, 'Babasına dede dedirtip kaydetmiş ve Özcan Deniz aradığında, 'Bak deden arıyor' diyerek telefonu Kuzey'e veriyordu. Kuzey de yeni konuşmaya başladığında 'dede' diyordu. Bir gün Özcan Deniz eve geldi. Kuzey'i gezdirdi. Sonra hep 'dede dede' dedi. Özcan Deniz de şaşırdı. Ben bir şey demedim' dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın