Osman Bey Usta Arius'un canını alacak mı?

Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı ATV'nin sevilen yapımlarından olan Kuruluş Osman dizisi 89'uncu bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kuruluş Osman yeni bölümü ile nefesleri kesecek.

Osman Bey Usta Arius'un canını alacak mı"

ATV ekranındaki üçüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören 'Kuruluş Osman', nefesleri kesecek 89'uncu bölümüyle 6 Nisan Çarşamba akşamı 20.00'de ekrana gelecek.

CORNELİA'NIN MASKESİ DÜŞECEK Mİ?

Selcan Ana'ya yapılan saldırı bütün Kayı Obasını galeyana getirmiştir. Osman Bey bu işin peşini bırakmayacaktır. Osman Bey meseleyi çözmek için ne yapacaktır? Malhun Hatun ve Bala Hatun, Cornelia'nın Selcan Ana'yı koruma numarasıyla kendisini aklamaya çalıştığını fark ederler. Şimdi sıra Cornelia'nın hainliğini ispat etmektedir. Cornelia'yı açık edecek delil nedir?

OSMAN BEY'İN NİKOLA'YA VURACAĞI BÜYÜK DARBE NEDİR?

Osman Bey, Barkın ve İbrahim Fakih kimliğine bürünen Usta Arius'u karşısına alır. İvaz Bey ve Umur Bey'in ölümüne dair şüphelerini dile getirir. Usta ve Barkın, Osman Bey'in şüphelerini bertaraf etmeye çalışmak için ne yapacaklardır? Osman Bey bir yandan görünmez düşmanıyla uğraşırken öte yandan da İnegöl'ün fethi için hazırlıklarına devam eder. Nikola'ya göz açtırmamaya kararlıdır. Osman Bey'in Nikola'ya vuracağı büyük darbe nedir?

OSMAN BEY USTA ARİUS'UN CANINI ALACAK MI?

Osman Bey düşmanının niyetini çözmüştür. Tüm çabalarına rağmen oyunlarını bozmakta kararlıdır. İnegöl fethedilene kadar pusatını kınına sokmayacaktır. Bu uğurda önüne çıkan en büyük engel Usta Arius'tur. Osman Bey Usta Arius'un canını alacak mıdır?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', ATV ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın