Oktay Kaynarca'dan sürpriz dizi! İşte ilk detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır'ı Oktay Kaynarca yepyeni bir diziyle ekranlara geliyor. Onur Tan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni dizisi çok acıklı bir kadın ve çok sert bir erkeğin hikâyesini buluşturacak.

Oktay Kaynarca'dan sürpriz dizi! İşte ilk detaylar

TV100

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin aniden yayından kaldırılmasıyla Oktay Kaynarca sürpriz bir diziyle ekranlara yeniden geliyor. Onur Tan'ın yönetmenliğini yapacağı dizide Kaynarca yapımcı kimliğiyle de dikkat çekiyor.

Müge Anlı'nın elindeki dövme neyi simgeliyor? İşte o gerçek

TV100'de yer alan habere göre, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den bağımsız hareket etme kararı alan Oktay Kaynarca, yine atv için eylül ayı için çok iddialı bir dizi hazırlıyor.

Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturacağı dizi "çok acıklı bir kadın ve çok sert bir erkeğin hikâyesini buluşturacak.

Dizinin sürprizlerinden biri Oktay Kaynarca'nın aynı zamanda yapımcı kimliğiyle de projede görev alacak olması...

Onur Tan'ın yönetimindeki senaryo ekibiyle üretilen projeleri gündemine alan ünlü aktör, bir de dijital dizi çekmeyi planlıyor.

Öte yandan Oktay Kaynarca'nın Limon Film'in atv için çekeceği "Your Honnor" dizisinde oynayacağı iddiasının doğru olmadığı öğrenildi.

Yaprak Dökümü'nün Neyyir Hanım'ı Bedia Ener ilk kez anlattı: Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'in hiçbir zaman sohbeti olmadı

Tüm Magazin haberleri için tıklayın