Meme kanserine yakalanmıştı... Canan Ergüder'in son hali sevenlerini üzdü

Star TV'de ekrana getirilen Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Feris karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Canan Ergüder, meme kanserine yakalanmasının ardından sevenlerini derinden sarsmıştı. Ergüder, Instagram'dan son halini paylaşarak 'Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Her şey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum. ' ifadelerini kullandı.

Meme kanserine yakalanmıştı... Canan Ergüder'in son hali sevenlerini üzdü

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Canan Ergüder, meme kanserine yakalanmasının ardından başrol olarak yer aldığı Menajerimi Ara dizisine veda ederek tedaviye başladı.

Kemoterapi alan Canan Ergüder, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ergüder'in son hali sevenlerini üzdü.

'YENİ SAÇSIZ HALİME VE SAÇLARIMA ALIŞTIM'

Canan Ergüder, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Soranınız çok. Küçük bir update vereyim dedim. 3. Kemo biter. Daha var ama ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Her şey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum. Herkese sevgiler.'

DİZİYE BÖYLE VEDA ETTİ

Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisine 'Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum.' sözleri ile veda etmişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın