Kötü haber kapıda! Rol aldığı dizi finale mi gidiyor?

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in oynadığı televizyon dizileri final yapmaya devam ediyor. Erçel'in daha önce başrol oynadığı Aşk Laftan Anlamaz ve Siyah İnci dizileri erken bir tarihte final yapmıştı. Güzel oyuncu şu an Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde rol alıyor. Reytingleri beklenenden düşük gelen dizinin yakın bir tarihte final yapacağı konuşuluyor.

Kötü haber kapıda! Rol aldığı dizi finale mi gidiyor"

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisine rağmen Sen Çal Kapımı dizisi beklenenden düşük reytingler getirdi. FOX TV'de cumartesi akşamları yayınlanan dizinin, yeni rakibi Kardeşlerim karşısında zorlandığı iddia edildi. Reytinglerde bir türlü istenilen başarıya ulaşamayan Sen Çal Kapımı dizisinin 2-3 hafta sonra final yapacağı öne sürüldü.

Sen Çal Kapımı dizisi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin gibi sosyal medyada dikkat çeken isimlerin iddialı sahnelerine rağmen istenilen seviyeye gelemedi. Ancak dizinin yapımcısından ya da yayınlanan kanaldan final ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Dizinin ekranlara vedası yayınlanan yeni bölümleriyle önümüzdeki haftalarda belli olacak. Son yıllarda yer aldığı "Halka", "Siyah İnci" ve "Azize" gibi yapımların erken final yapması nedeniyle yüzü bir türlü gülmeyen Hande Erçel'den de konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın