Koronavirüse rağmen otelde konser veren Murat Dalkılıç ilk kez konuştu: Tepkiyi ben almadım

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde geçtiğimiz ay konser verdi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle her yer kapalıyken Dalkılıç'ın konser vermesi tepki çekmişti. Objektiflere yansıyan Murat Dalkılıç, konuyla ilgili konuşurken 'Tepkiyi ben almadım' diyerek şaşırttı.

Koronavirüse rağmen otelde konser veren Murat Dalkılıç ilk kez konuştu: Tepkiyi ben almadım

Hande Erçel ile ilişkisinin bitmesinin ardından özel hayatıyla sık sık gündemde yer alan ünlü popçu Murat Dalkılıç, verdiği konser ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

Koronavirüs pandemisine rağmen geçtiğimiz ay Antalya'da bir otelde konser veren Murat Dalkılıç, büyük tepki almıştı.

Otelde konser vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü popçu Murat dalkılıç, konuyla ilgili muhabirlerin yönelttiği soruya 'Tepkiyi ben almadım' sözleri ile yanıt verirken dikkat çekerken sözlerine şöyle devam etti: 'Benlik bir şey değil o. Otellerde müzik yapmak saat 20.00 ile 22.00 serbest. Her yerde var yani.'

Dalkılıç, muhabirin sorduğu 'Bu teklif geldiğinde kabul etmeme gibi bir durumunu olur muydu? Çünkü pandemi var biliyorsunuz...' sorusuna 'Kimsenin öyle bir lüksü yok. Kimsenin öyle bir işi kabul etmeme gibi bir lüksü yok arkadaşlar' diyerek röportajı sonlandırdı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın