Justin Bieber'dan büyük geri dönüş! Yıllar önce ödül aldığı törende sahne alacak

Hailey Bieber ile mutlu bir evliliği olan dünyaca ünlü Amerikalı pop şarkıcısı Justin Bieber, Nickelodeon Kids Choice Awards 2021 (Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2021) ödül töreninde baş sanatçı olarak aylar sonra sahnelere geri dönüyor. Ünlü şarkıcı Türkiye saatiyle 14 Mart Pazar günü saat 06:30'da ödül töreninde performans sergileyecek.

Justin Bieber'dan büyük geri dönüş! Yıllar önce ödül aldığı törende sahne alacak

Amerikalı pop yıldızı Justin Bieber uzun zaman sonra Nickelodeon Kids Choice Awards 2021 (Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2021) ödül töreninde sahne alacak. Televizyon ve müzik dünyasından sevilen isimlerin katılacağı ödül töreni büyük bir heyecanla bekleniyor.

Uzun zamandır sahnelerden uzak kalan Justin Bieber'ın hayranları ünlü şarkıcının performansını merakla bekliyor. Daha önce de 'Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülü' adaylığı bulunan Bieber'ın bu yıl ise beş adaylığı bulunuyor. "En İyi Erkek Şarkıcı" ve "En İyi Şarkı" kategorisinde birer adaylığı bulunan ünlü şarkıcının, "En İyi Müzik İşbirliği" kategorisinde ise 3 adaylığı var.

2020 yılına Ariana Grande, Shawn Mendes, Benny Blanco ve Chance the Rapper gibi ünlü isimlerle yaptığı düetler ile damga vuran Bieber, en son "Anyone" adlı şarkısını dinleyenlerinin beğenisine sunmuştu.

Bieber, "Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri benim ilk ödül şovumdu ve yine bu senede de burada yeni şarkılarım ile sahne almak benim için tam bir maziye dönüş oldu. Şov bu yıl farklı görünse de, ödül töreni her zamanki gibi çok eğlenceli geçecek." açıklamasında bulundu.

Nickelodeon Kids Choice Awards 2021 (Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri 2021) ödül töreni oyuncu ve komedyen Kenan Thompson'ın sunuculuğunda Türkiye saatiyle 14 Mart Pazar günü saat 06:30'da canlı yayınlanacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın