Hasan Can Kaya'lı Konuşanlar programına katılan konuk mesleğiyle şaşırttı! İtirafıyla olay oldu

Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu üstlendiği Konuşanlar programının ekrana getirilen son bölümüne damga vuran anlar yaşandı. Hasan Can Kaya ile konuğu Nazlı'nın konuşması kahkahalara boğdu. Nazlı, yaptığı itiraflarla Konuşanlar programına damga vurdu.

Hasan Can Kaya'lı Konuşanlar programına katılan konuk mesleğiyle şaşırttı! İtirafıyla olay oldu

YouTube'da çektiği videolar ile adından söz ettiren daha sonra Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform olan Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya, Konuşanlar programının her bölümü ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Konuşanlar programının son bölümüne Hasan Can Kaya ile konuğu Nazlı arasındaki diyalog damga vurdu.

Gece kulübünde güvenlik olduğunu söyleyen Nazlı, itirafıyla şaşırttı. Dolandırılma hikayesini de anlatan Nazlı, "Intsagram'da dolandırıldım. Yeni tanıştığım biri vardı. Story attı, pandemiden dolayı devlet yardım ediyor diye. Ben de hemen yazdım. Sonra mobil bankacılığın ekran görüntüsünü istedi. Hiç düşünmeden yolladım. Daha sonra kartın ön ve arkasının fotoğrafını istedi." dedi. Hasan Can da "Ve bu kız güvenlik! Yani sana insanlar kendini emanet ediyor. Sen çok safsın" dedi.

Nazlı, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Amma da çok borcun varmış. Neyse öderiz. Ben de sen Robin Hood musun?"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın