Gelinim Mutfakta'ya transfer olan Demet Akalın'a Seda Sayan'dan manidar gönderme

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kanal D'nin sevilen yarışma programlarından olan Gelinim Mutfakta programına transfer olması ile büyük ses getirdi. Seda Sayan aldığı haberin ardından kendisine ‘ekmeğiyle oynadığı' yönünde suçlamalarda bulunan eski dostu Akalın'a 'Ekmek almam, her zaman kazandırırım' sözleri ile manidar bir göndermede bulundu.

Gelinim Mutfakta'ya transfer olan Demet Akalın'a Seda Sayan'dan manidar gönderme

Star TV'de ekrana getirilen Demet Akalın ve Alişan'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programı final yapmasının ardından kanal yönetimi Seda Sayan'la iletişime geçti.

Seda Sayan yeni sezon için Star TV ile anlaşma sağlarken Demet Akalın, 'Ekmeğimle oynadın' diyerek eski dostuna sert çıkmıştı.

Seda Sayan'ın Kanal D'den Star TV'ye transfer olmasının ardından Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu merak konusu olurken yerine gelecek isim de belli oldu. Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Gelinim Mutfakta hayırlı olsun' diyerek sözleşme imzaladığını duyurdu.

Haberin kısa sürede Instagram'da yayılmasının ardından Seda Sayan'dan cevap gecikmedi. Haberi paylaşan bir magazin sayfasına yorum yapan Sayan, "Hayırlı olsun. Ekmek almam, her zaman kazandırırım" diyerek Akalın'a gönderme yaptı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın