Farah Zeynep Abdullah'ın yerine Masumlar Apartmanı'na Fahriye Evcen mi geliyor? Jet hızında yalanlama geldi

TRT1 ekranlarında yayınlanan Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın kadroya veda edeceği kesinleşti. Güzel oyuncunun sezon finalinde ayrılacağı konuşulurken yerine Fahriye Evcen'in geleceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak Fahriye Evcen'in Masumlar Apartmanı'na geleceği haberleri yalanlandı.

Farah Zeynep Abdullah'ın yerine Masumlar Apartmanı'na Fahriye Evcen mi geliyor" Jet hızında yalanlama geldi

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi isimlerin başrollerini paylaştığı TRT1'in en sevilen yapımlarından olan Masumlar Apartmanı dizisi sezon finali yapmaya hazırlanırken gelen ayrılık haberi gündem oldu.

İnci karakteri ile izleyici karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah'ın 'Oynarken psikolojim bozuldu' demesi üzerine kadroya veda ettiği öğrenildi.

Güzel oyuncunun ayrılacak haberlerinin gündeme gelmesinin ardından yerine bir süredir ekranlardan uzak olan Fahriye Evcen'in geleceği iddia edildi.

TV100'ün haberine göre; Evcen'in dizi için hiçbir görüşme yapmadığı ve iddianın açılan bir fake bir adresten yayıldığı öğrenildi. Üstelik bu fake hesap Birsen Altuntaş'ın adına açılmış sahte bir hesap. Kısa sürede yayılan tweet ekran görüntüsü binlerce kez paylaşıldı. Ancak hesap Birsen Altuntaş'a ait hesap değildi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın