Fahriye Evcen kapak oldu! Pozlarıyla hayran bıraktı

Fahriye Evcen mest eden pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ekranların sevilen oyuncusu kapak olduğu dergiye verdiği pozlardaki güzelliği ile adeta baş döndürdü. Ünlü isim sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Fahriye Evcen kapak oldu! Pozlarıyla hayran bıraktı

Fahriye Evcen magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ile olan evliliğini oğlu Karan ile taçlandıran ünlü isim paylaşımlarına hız kesmiyor.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile ekranların aranılan yüzü olmaya devam eden Fahriye Evcen sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Instagram hesabında 11 milyon 800 bin takipçiye sahip olan ünlü güzel, hayranlarıyla etkileşim halinde olmaya devam ediyor.

Uzun süredir herhangi bir dizi projesinde yer almayan Fahriye Evcen, hayranlarına sürpriz yaparak marka yüzü olduğu firmanın reklamlarında oğlu Karan ile boy göstererek dikkatleri üzerine çekmişti.

Şimdiler de ise InStyle dergisine kapak olan ünlü oyuncu güzelliğiyle ve tarzıyla rakiplerine adeta meydan okuyor.

Verdiği pozlardaki sade makyajı ve stiliyle dikkat çekiyor.

34 yaşındaki oyuncu, duru güzelliğiyle sosyal medyada adından söz ettiriyor.

Ekranları özlediğini dile getiren Fahriye Evcen'in bu pozlarına gelen yorumlar ise hayranlarının da özlem içinde olduğunu kanıtlar nitelikte.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun yer aldığı reklam filminin ardından dergi pozlarıyla adından söz ettirmesiyle "Dönüşü muhteşem oldu" yorumları yaptı.

Ünlü isim, verdiği pozlarla sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın