Estetik itirafıyla dikkat çeken Deniz Seki'den şoke eden açıklama: Erkek olsam...

Son günlerde geçirdiği değişimler sonrası yeni görüntüsüyle magazin gündeminde adından söz ettiren Deniz Seki açıklamalarıyla dikkat çekti. 'Erkek olsam kendime aşık olurdum' diyen ünlü şarkıcı, kendisine yatırım yaptığını belirtti. Ayrıca Deniz Seki, 'Göğüs operasyonu geçirdim. Doku toplattım. Çünkü çok zayıfladım.' açıklamasıyla estetik itirafında bulundu.

Estetik itirafıyla dikkat çeken Deniz Seki'den şoke eden açıklama: Erkek olsam...

Deniz Seki'den yeni haberler var. Verdiği kilolarla fit bir görünüme kavuşan Deniz Seki son günlerde sosyal medyadan paylaştığı cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü isim şimdide açıklamalarıyla magazin gündeminde adından söz ettirdi.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Deniz Seki, son günlerde çok konuşulan paylaşımları hakkında açıklamalarda bulundu. Instagram hesabından hayranlarına sunduğu yeni fotoğraflarında photoshop olduğu iddialarına ilişkin ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

PHOTOSHOP İDDİALARINI YANITLADI

Hepsi gerçek. Zaten eski Deniz'i sevmiyordum. Onu yolladım, yeni Deniz'i buraya getirdim. Bunun içinde photoshop falan gibi şeyler aramayın. Bacaklarım, vücudum incecik. Çok şükür, olmam gereken kıvama geldim. Yakında da görürsünüz zaten. Şu an pandemi nedeniyle çok fazla ortaya çıkmayı istemiyorum. Kendime de dikkat etmeye çalışıyorum. Çünkü hasta bir annem var, kendimi muhafaza ediyorum

'ERKEK OLSAM KENDİME AŞIK OLURDUM'

Yeni imajıyla magazin gündeminde dikkat çeken Deniz Seki kendisi için "Erkek olsam kendime aşık olurdum" ifadesini kullandı.

ESTETİK İTİRAFI

Deniz Seki, estetik sorusuna "Göğüs operasyonu geçirdim. Doku toplattım. Minik bir estetik. Çünkü çok zayıfladım." yanıtını verdi.

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'li set pozu

Tüm Magazin haberleri için tıklayın